Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta

Kommentoitu viesti

Ihmiset vaan on erilaisia

#7 Re: Ihmiset on ..nimimerkille

07.03.2020 10:30

#6: Pekka Mäkinen - Ihmiset on ..nimimerkille  

Vai perisynti tulee dna:n kautta.. Okei. 

"Toisaalta homous ja lesbous on ongelmallinen taipumus ihmiselle, jos ollaan rehellisiä. Nimittäin eräs suurimpia onnellisuuden aiheuttajia ja myös parisuhteen lujittajia on omien lasten saaminen, mikä on mahdotonta homoille"

Mä luulen, että ihminen on onnellinen silloin kuin saa olla oma itsensä ja rakastaa ja olla rakastettu. Mun mielestä on ahdasmielistä ventovieraiden ihmisten tuomita toisia "ongelmallisiin taipumuksiin" ja edelleen, mitä hittoa se sinulle kuuluu, kuinka ihminen elää elämäänsä ja kuinka pyrkii tasapainoiseen ja onnelliseen elämään. Miksi se pitää pyrkiä hajoittamaa??? Suomessa on kyllä runsaasti sateenkaariperheitä (eli homoja ja lesboja lapsineen) jotka elävät varmasti ihan tuiki tavallista perhe-elämää. 

Vastaukset

Seikku Kaita

#11 Re: Re: Ihmiset on ..nimimerkille

2020-03-26 08:29:12

#7: Ihmiset vaan on erilaisia - Re: Ihmiset on ..nimimerkille  

Miten ihmeessä aina löytyy joku sivistymätön puskistahuutelija viemään keskustelun pois asiasta.

Kun henkilö X päätyy poliittis-uskonnollisen vainon kohteeksi viranomaisen taholta, joku eri politiikkaa/uskontoa edustava Z tulee höpöttelemään genetiikasta -- luultavimmin ymmärtämättä aiheesta mainittavasti enempää kuin graniitti kaurapuurosta -- ja mikä itse jutun kannalta olennaisinta, yrittämään loukata vastapuolen poliittista/uskonnollista vakaumusta. Siis Z tekee juuri sen, mistä X:ää syytetään.

Surullisia tapauksia on joka porukassa, mutta miksi kovinta meteliä pitävät nimettömät ääliöt? Ai niin, ehkä juuri siksi. Paitsi tietysti ne, jotka hyökkäävät agendallaan tahallisesti puskista ja kiinni jäätyään selittelevät, että "eivät ole itse olleet SoMe-tilin käyttäjinä vaan tilillä on ollut useita käyttäjiä".

Mutta itse tapaukseen: älytön noitavaino nyky-inkvisiitiolta. Mutta tämän adressin osalta kommentoin toisaalla mikä meni pieleen.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…