Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

(A) anarkaista

#4016

08.07.2020 09:53

no onha meillä anarkisteilla ja teillä natzeilla

 

jotai yhteistä kuten se että inhoamme yhteistä vihollistamme räksyttiä

 

toivotaan ny et räksytti  auton alle vaikka jäis

 

persu = perä suoli !

 

aaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaah haah haah haah haah haah haah haah haah ha ha ha haah haah haah ha ha ha ha ha hah ah hah hah hah ha

 

'()'

 

[pilkkaan persu siis peräsuoli puoluetta en homoja tai yhtä henkilöä huom.!!!???]

Vastaukset

luterilainen

#4025 Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

2020-07-13 10:33:44

#4016: (A) anarkaista -  

Todennäköisesti räksytillä tarkoitetaan Päivi Räsästä vaikka hän on aina puhunut asioista asianmukaisesti. Asiat riitelevät, ei ihmiset. Päivi Räsäseen kohdistunut ajojahti on aivan käsittämätön. Maailma on mennyt vituralleen. Eihän ole mitään syytä inhota Päivi Räsästä. Toiset vääristelevät minkä ehtivät. Kaikkeen ei kannata aina lähteä mukaan. Ja voi katsoa myös peiliinkin mitä sieltä näkyy.

Monet ihmiset lähtevät sokeasti mukaan, jos joku aate tms. tulee ulkomailta. Katsotaan sokeina ihailevasti, jos tulee sopivalta taholta, mitä tuleekin. Jotkut kulkevat vaikka takapuoli paljaana, jos se on muotia tai muuten muiden suosiossa. Omaa järkeä ei käytetä oikeastaan tippaakaan. Valitan.

Hesari ei antanut paperipainokseen Päiville vastine mahdollisuutta,vaikka Päivi sellaisen kirjoitti. Ainoastaan digihesarissa oli Päivin vastine. Suomi on taantunut. Kaikki halutaan vääristää. Ei edes haluta ajatella, mitä toinen tarkoittaa, vaan poliittisesti pelataan pelkillä mielikuvilla. Tätä menoa jatkaen olemme todella sairaassa touhussa.

 

luterilainen

#4026 Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

2020-07-13 14:48:02

#4016: (A) anarkaista -  

Nimittäin jos kurkistaa oikein perusteellisesti jonkin ismin taakse, saattaa löytää vain alunperin esimerkiksi yhden henkilön ja hänen mielipiteensä, joka myöhemmin tarkemmin tarkasteltuna onkin ollut väärä ja vailla todellisia perusteita. Tämä ismi ja nämä ismit ovat myöhemmin levinneet laajemmalle porukalle, jotka ovat pitäneet niitä tosina.

Saksassa syntynyt ja Lontoossa kuollut Karl Marx on tietämättään tainnut tulla huijanneeksi marxilaisuudella aika suurta porukkaa. Muitakin esimerkkejä löytyy pilvin pimein, jos joku tutkija jaksaa niitä luetella.

--        --        --

Toiseen asiaan; Entinen ateisti Pekka Reinikainen sanoi joskus, että hän ajatteli uskovien olevan aivan pöhköjä! Myöhemmät elämäntilanteet ovat muuttaneet hänen ajatusmaailmansa toiseksi.

Eli siis, ei kannata morkata Päivi Räsästä vain siksi, että jotkut muutkin ovat niin tehneet. Suuretkin joukot ovat ennenkin olleet erehtyväisiä. Sanotaan, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Johonkinhan tuokin sanonta perustuu.