Irti eurosta

Kommentoitu viesti

saluunassa tavataan

#30 Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

17.12.2011 08:49

#28: Erik M. - Vapaa alkuasukas - Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

Vapauspuolue ei tule koskaan nousemaan eduskuntaan,on aivan sama ,kuka Vapauspuoluetta johtaa,ihmisellä on liikaa luottamustoimia,siis vp puolueen puhj,näin ei saa olla. Puolueella vp ei ole jäseniä niin paljoa,että he menestyisivät jossakin vaaleissa,Itävallassa tällainen puolue oli vähän aikaa pinnalla,mutta johtohahmon kuoltua,puolue sammui.

Mikään nykyisistä puolueista ei ole ajanut todellisuudessa kenenkään köyhälistön etuja,on ajettu vain rikkaiden asioita,eikä vp puolueena tee poikkeusta,jos pääsisi eduskuntaan,saati kunnanvaltuustoihin.

Kyllä kansa on aivopesty kokoomuksella ym puolueilla. sen vuoksi porukaa lähti vp puolueesta ulos,jossa oli sellainen maku,että sen sai kokea moni jäsen,ei siis ole toivoa,enkä hyväksy maahanmuuttajia,mutta meidän pitäisi saada 5000 jäsentä,ennenkuin saisimme äänemme kuuluviin eduskunnassa. Siihen on vaikeata päästä,meidän äänemme on tukahdetuttu maahanmuutajien toivosta ja valtapuolueiden taholta. Perussuomalaiset eivät ole pystyneet tukahduttamaan maahanmuuttopolitiikkaa ja maasta ulos ,se olisi pitänyt jo toteuttaa jo vuonna 1995,kun Suomi liittyi eu-unioniin.

Minun mielestäni,joka kehuu tällaisella palstalla ruokkivansa ihmisiä mahan täydeltä,olisi parempi,että tällainen ihminen menisi Kirkkoon työlle,Pelastus armeijaan. Kaikkea hyvää vp puolueen toivolle,onneksi me enemmistö läksimme pois vp puolueesta,sillä me olemme isänmaallisia ja me emme kaipaa vapauttavaa puoluetta,uusia puolueita satelee,mutta kaikella on aikansa.

 

 

Vastaukset

IRTI EUROSTA

#31 Re: Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

2011-12-17 11:34:30

#30: saluunassa tavataan - Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

Ohhoh! Minäkin tahtoisin tuollaisen kristallipallon! Mistä niitä saa?

Vapauspuolue on ainoa puolue, joka uskaltaa poistaa joukostaan häiriköt. Siinä ei auta pitkään poliittiseen kokemukseenkaan vetoaminen, sillä laki on Vapauspuolueessa kaikille sama. Takakammarin poliitikot, joiden suunnitelmat eivät päivänvaloa kestäneet on erotettu ja loikkarit, joita on tasan 3 kpl. voivat huoletta mennä heille sopiville laidunmaille etsimään uusia seikkailuja. Rauhaa ja riidattomia toimintaedellytyksiä tahtovat Vapauspuolueen jäsenet ovat pyytäneet puolueen puhdistamistoimia sen johdolta ja he ovat tyytyväisiä uuden hallituksen tekemiin toimenpiteisiin, joiden seurauksena riidoista nauttivat on puolueesta erotettu.

Sinulle, joka olet toimittamassa puolueen jäseniä Pelastuarmeijaan sanon, että laisiasi paastoajia, jotka eivät suo sanan vapautta rauhallisille ihmisille, ei tarvita. Isänmaallisuus on jotakin muuta, kuin mistä kirjoitat. IRTI EUROSTA on sitä oikeaa isänmaallisuutta, josta kantavat vastuuta ne, jotka ovat aidosti huolissaan suomalaisista jopa perussuomalaisistakin.