Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

kun ette tajua niin olkaa laittamatta nimee
Vieras

#107

28.09.2010 22:06

Hei ruikuttajat miettikääpä hetki niitä palkkoja.

Jos kansanedustajien palkat nostaisi vaikka 200 000e vuodessa voisi jotain oikeasti älykkäitä ihmisiä kiinnostaa kyseinen pesti. Nyt kaikki helvetin entiset missit, urheilijat, laulajat ja tonihalmeet pois sieltä vakavista hommista, tehkööt sitä mitä osaavat eli sirkustemppuja.

Tää fiksujen ihmisten porukka on tällä hetkellä yksityisellä sektorilla duunissa koska ei kukaan mee tollasten kommariruikuttajien sylkykupiks 50tonnilla. Ja kansanedustajan duuni on kokopäivätyö jos sen haluu hoitaa kunnolla, siksi se oikea työ pitää laittaa tauolle.

Haluutteko te oikesti kaikki kapeakatseisia ihmisiä sinne?

Haluutteko te päättämään valtion rahoista sellasia ihmisiä joilla menis paska housuun jos näkis livenä 500e setelin ?

Haluutteko te ahtaajia eduskuntaan? Haluutteko paperiliiton edustajia jotka ulisi jo valmiiksi kovasta palkastaan niin kauan että kohta on kaikki paperikoneet seis?

Jos viisaat ihmiset tekee Suomea koskevia päätöksiä, niin miettikää paljonko säästyy rahaa? Kunnon rahalla fiksua porukkaa sinne kiitos.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#155 Re:

2010-09-28 22:47:01

#107: kun ette tajua niin olkaa laittamatta nimee -  

 

ja sinä kun kirjoitat viestiä laita sinä nimesi näkymään! vai oletko smanlainen tissiposkisniidari kuin jotkut meidän rakkaista edustajistamme eduskunnassa ja maan muisa poliittisissa päätäntä elimissä? älä tule puhumaan kommari juttuja jos et nimeäsi uskalla kertoa!
Vieras
Vieras

#540 Re: Ne rikkaat sällit ovat taustavaikuttajina.

2010-09-29 15:19:36

#107: kun ette tajua niin olkaa laittamatta nimee -

Nykyisin kansanedustajat ovat vain ja ainoastaan kumikleimaisimia. Esimerkiksi tämän päivän ilttiksessä jokin EK:n virkamies piti ulkkareiden hamuamista Suomeen seuraavan hallituksen tärkeimpänä tavoitteena. Nykyiset kansanedustajat toimivat kumileimaisimina että tämä tavoite saavutetaan. Sveitsissä kansanedustajat hoitavat virkaa oman toimensa ohella. Kummassakohan maassa mahtaa olla parempi elintaso?