Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

järki käteen
Vieras

#321 Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

29.09.2010 10:17

#1: Irja Häkkinen - Oikeudentajukin on rajallinen! 

 

Eipä taida olla oikeudentajulla mitään rajaa, kun ei tunnu suurin osa ihmisistä käsittävän kuinka suuren vastuun alla politiikot ovat. En usko, että kukaan tuolla eduskunnassa istuisi rahan takia, kyllä niitä lehdistökin jaksaa jatkuvasti höykyttää muutenkin.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#335 Re: Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

2010-09-29 10:36:47

#321: järki käteen - Re: Oikeudentajukin on rajallinen! 

 

Nyt on kyllä jo aika lopettaa lässytys tästä vastuullisuudesta. Ei ne siellä mistään yksin ole vastuussa ja kyllä tolla palkalla kuuluu vastuuta ollakin. Sitäpaitsi: mitä kansaa noin suurituloinen ihminen edustaa? Ihan tosi pientä prosenttia suomalaisista!!!! Haloo??!! Suurimmalla osalla ko edustajista on jo aikapäiviä sitten kadonnut kosketus normielämään: katsokaa missä he asuvat ja minkälaisilla autoilla liikkuvat! Hyvin näyttää riittäneen nykyinen palkka.
Vieras
Vieras

#352 Re: Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

2010-09-29 11:05:58

tiputetaan palkka melko normaaliin 2500e/kk nnähdään ketkä siellä istuu rahan takia.haista vittu väitteines vastuusta ja kiinnostuksesta suomen asioita kohtaan.raha noita paskoja kiinnostaa.
Vieras
Vieras

#498 Re: Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

2010-09-29 14:27:13

#321: järki käteen - Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

Oikeudentajullakin on rajansa, kuten myös kansalaisten sietokyvyllä!!! Jokainen kansanedustaja tietää lähtiessään, että vastuu on suuri ja joutuu median hampaisiin. Korvaus menetetystä vapaa-ajasta on sangen kohtuullinen kaikki etuudet päälle laskettuina. Valituksi tultua ensimmäisenä nostetaan palkka ja nyt vielä lähtiessäkin. Millä perusteilla ja tunteeko kansanedustajat ansainneensa tämän korotuksen? Onko työn tulos ollut palkitsemisen arvoinen, kun katsoo tilannetta kokonaisvaltaisesti.