VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

lapsi perheen isä.

#126 Re:

23.12.2011 10:18

#28: Susihukkanen -

tälle susien puolustajalle ei ole nyt pelkästään eläimistä kyse otatko SINÄ VASTUUN KUN ENSIMMÄINEN IHMINEN KUOLEE!!!! kysyn vaan???

 

Vastaukset


Vieras

#147 Re: Re:

2011-12-23 16:59:25

#126: lapsi perheen isä. - Re:

Kuka ottaa vastuun, kun karhu raatelee joka vuosi muutamia ihmisiä. Susi ei ole käynyt ihmisen päälle ties koska viimeksi.


Vieras

#1135 Re: Re:

2012-01-13 22:56:08

#126: lapsi perheen isä. - Re:

"....tälle susien puolustajalle ei ole nyt pelkästään eläimistä kyse otatko SINÄ VASTUUN KUN ENSIMMÄINEN IHMINEN KUOLEE!!!! kysyn vaan???"

Vastaus ihan toiselta ihmiseltä tähän yllä-olevaan kirjoitukseen.

Itse toteat lauseen ENSIMMÄINEN IHMINEN KUOLEE. Kysynkin sinulta, miksi tällainen vaino susia kohtaan, jos yhtäkään ihmistä EI OLE KUOLLUT? Kyllä lapsiperheellisillä on tietenkin luonnostaan vastuu suojella lapsiaan. Mutta, onko tämä oikea tie? Ovatko sudet todellinen uhka lapsille? En ymmärrä... Lapset eivät ole suden ruokalistalla. Tämä käsitys lienee peräisin vanhoista kansansaduista, joissa myös noita-akat paistavat lapsia uunissa jne. Lapset voi kuljettaa turvallisesti paikasta toiseen ilman aiheetonta pelottelua 'isoilla pahoilla susilla'. Sudet ovat arkoja eläimiä, ja vaikka ne kaikki tapettaisiin, voi silti jostain rantautua Suomeen yksi häiriintynyt yksilö, joka syö yhden lapsen. Mielestäni susien massametsästys ei ratkaise ongelmaa, Venäjältä tulee susia jatkuvasti lisää Suomeen. On oltava olemassa joku muu tie. Lapsia täytyy valistaa asiallisesti. Paljon suurempi todennäköisyys on, että naapurin vihainen koira raatelee lapsen, kuin susi. Älkäämme tapelko; kukaan ei varmastikaan halua kenenkään lapsen kuolevan.