VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

eläinrakas

#174 Aina yhtä itsekäs ihminen

23.12.2011 22:04

Toinen ihminen on ihmiselle se pahin uhka ja vaara, ei eläin!! Meitä ihmisiä täällä on liikaa, ei susia! Koiranomistajalla ei juurikaan ole syytä haukkua sutta kun katsoo oman koiransa kitaan. Oman koiran pidin visusti vahdittuna, kun yksi talvi suden polku n.100m. päässä (+näköhavainnot) kissat ulkoilee vapaasti pihalla. Jos nyt huono tuuri kävisi, rakas kissani lähtisi, hyväksi ruoaksi se päätyisi ja omapa olisi syyni, miksi päästin lemmikkini vapaaksi. Kyllä meitä suden puolustajia löytyy!! ;P

Vastaukset

Mie

#178 Re: Aina yhtä itsekäs ihminen

2011-12-23 22:41:26

#174: eläinrakas - Aina yhtä itsekäs ihminen

Näköjään olet sinäkin vähän puolueellinen... Mikset vaan suoraan sano, että vain suden suojelu kiinnostaa ja vi**t muista elukoista. Kun päästät sen kisusi kuljeskelemaan, se tekee valtavaa tuhoa ympäristön pikkulintupopulaatiossa. Niin, ja eihän tietenkään se sinun kisusi mitään tapa... Tuota on kuultu jo niin monelta taholta. Niinpä vaan katselin ikkunasta kun yksikin tällainen kissa tappoi pikkulinnun.

Ja eikö ne metsäpeuratkaan ansaitse suojelua? Niitä on kuitenkin maailmassa huomattavasti vähemmän kuin susia. Niin vähän, että NIITÄ pitäisi oikeasti suojella.