Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Järki päässä
Vieras

#1065 Re: Järki käteen!

30.09.2010 10:54

#15: - Järki käteen!

"Valtio tarvitsee johtajia, joiden riippumattomuuteen voidaan luottaa. Jo tämänkin takia tulee kansanedustajan olla hyvin palkattu. Olisi paljon helpompi lahjoa köyhä edustaja, kuin hyvin toimeentuleva."

- Uskokoon kukin mihin haluaa, minä en luota poliitikkojen riippumattomuuteen. Valtion johdossa näyttää olevan niin kriminaalia väkeä että en lainaisi heille euroakaan. Rahat hoidetaan kotiin (vaalirahasotkut) ja jos jostain jäädään kiinni niin muisti alkaa pätkiä. Pikemminkin näyttää siltä, että nuo kikkailut osaava jengi hakeutuu valtion johtoon voidakseen vedellä naruista itseään ja kavereitaan hyödyttävällä tavalla ja tottakai hyvä palkka ja eläke + muut etuudet ovat houkutteleva, varma nakki jos ei sitten sattuisikaan saamaan omia toiveitaan ajettua läpi.

 

"Määrä on valtion budjetissa häviävän pieni, ja tuskin korotuksen toteuttamatta jättäminen näkyisi millään tapaa kenenkään teidän elämässä."

- Ensinnäkin, se summa voitaisiin tosiaankin käyttää johonkin yleishyödyllisempään, ja jos nykyisistä palkoista vielä leikattaisiin vaikkapa 1000e tai miksei 2000e pois niin voitaisiin kansanedustajien itsetyytyväisyyden sijaan ostaa jotain ihan oikeasti järkevää, esim. tukea lastensairauksien hoitoa ja tutkimusta (ei ole iso summa mutta silti yleishyödyllisempään osoitteeseen). Toiseksi, syyt vastustaa palkankorotusta eivät ole pelkästään taloudellista laskelmointia, vaan kansanedustajien palkankorotuksia vastustetaan myös moraalisin perustein. Poliitikkojen pitäisi olla kansan palvelijoita eikä päinvastoin - kansan palvelijoiden ei pitäisi voida nauttia ylettömästä luxuksesta silloin kun suuri osa kansaa elää nälkärajalla tai huonosti kohdeltuina (esim. vanhukset laitoksissa).

 

"Olisi mukavaa, jos ihmiset viitsisivät ajatella joskus myös omilla aivoillaan tarttumatta jokaiseen "sensaatiomedian" tarjoamaan kohu-uutiseen."

- Tuliko mieleen että tämä on kohu-uutinen sen takia, että ihmiset ovat tosiaan ajatelleet omilla aivoillaan ja heillä on jo valmiiksi (ennen tällaisia uutisia) kansanedustajien palkankorotusten vastaisia asenteita?

Hyvää syksyä sinullekin.

Vastaukset

Kyllästynyt kituuttamaan
Vieras

#1306 Re: Re: Järki käteen!

2010-10-01 15:09:29

#1065: Järki päässä - Re: Järki käteen! 

 Pitäis jo miettiä onko korotus tuollaiseen palkkaan tarpeellinen ja oikeudenmukainen.

Eipä ole. Ei ne kansanedustajat  mitään aivokirurgeja ole. Mut niin se on aina et tavalliset

duunarit jotka todellisen työn tekee ja elää heidän päätösten mukaan on ihan eri palkka-

maailmasta ja yhtä kaukana heidän normi elämästä. EI LISÄ RAHAA KANSANEDUSTAJILLE.

TAKAS TASA-ARVOISUUS TÄHÄN MAAHAN!