Joutsenon jäähallin puolesta

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#25 Faktat on housuissas

30.09.2010 19:12

#22: - Pidetäänhän faktat kuitenkin faktoina

Liittymisestä tehdään aina sopimus joka fiksussa kunnassa annetaan äänestykseen, jos teille ei ehtoja kerrottu niin vika on siellä päässä puhelinta. Konkurssikypsä kunta liitettiin Lappeenrantalaisten maksettavaksi, se on Fakta!

Vastaukset

Kudos
Vieras

#28 Re: Faktat on housuissas -myös Sinun housuissas

2010-10-01 10:11:33

#25: Vieras - Faktat on housuissas 

 ...nimittäin ainakaan Joutseno EI OLLUT konkurssikypsä liittyessään Lappeenrantaan omien asukkaiden vastustuksesta huolimatta. Joku toinen nimeltä mainitsematon kunta saatoi olla konkurssikypsä liittyessään muttei Joutseno.

Perustelen tätä sillä että nämä investoinnithan ovat juuri korvaus Joutsenon Enregian fuusioimisesta Lappeenrannan Energiaan ja Joutsenon Energian omisti Joutsenon kaupunki.

Yhtiön arvoksi päätettiin €22.9 miljoonaa ja Joutsenon kaupungilla oli velkaa muistaakseni viimeisessä tilinpäätöksessä noin €1100/asukas eli noin €12 miljoonaa joten ei ainakaan minun miatematiikalla ollut ihan konkurssikypsä.

Ja kyllä, MINÄKIN vastustin liitosta mutta minkäs teet kun 'asioista paremmin perillä oleva valtuutettujen enemmistö' päätti neuvoa-antavan äänestyksen vastaisesti liittyä 'suureen ja mahtavaan!!'

http://www.lappeenranta-joutseno.fi/?Deptid=16685