Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Timppa T.
Vieras

#1222 Väärin!

30.09.2010 21:34

Minä en tätä allekirjoittanut kateudesta, enkä katkeruudesta, vaan siksi, että minä näen tässä selvän uhkan. Sellaisen uhkan, että jo entuudestaan ahtaalle ajettu kansanosa alkaa reagoida tällaisiin asioihin liian voimakkaasti ja kansallinen turvallisuus on vaarassa. Tällaisesta voi pahimmillaan olla seurauksena jopa mellakointia, tms. ikäviä seurauksia.
Hallituksen ja muiden päättäjien pitäisi ymmärtää, missä mielentilassa vähäosaisempi suomalainen väki on. Se väki ei ehkä jaksa "sulattaa" tämänkaltaista menettelyä, ja ihan senkin vuoksi tällaisista korotuksista olisi viisaampaa pidättäytyä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1311 Re: Väärin!

2010-10-01 15:28:12

#1222: Timppa T. - Väärin!

Minäkään en koe katkeruutta enkä kateutta, mutta silti allekirjoitin adressin. On jo aivan liian kauan tämän maan väestö kokenut vääryyttä ja ahdinkoa. Tämän kaltaiset "päättäjien" korotukset eivät ole oikeutettuja varsinkaan kun maa on muutoinkin velassa. Muualla euroopassa jopa pinentävät päättäjien palkkoja. Oppia olisi nyt vihdoin otettava jo koetuista laman /taantuman tuomista vääryyksistä /isoista haittavaikutuksista.

Vääryys ja ahneus pois -> suopeampi ilmapiiri oman maan sisälle!