Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

terttu raja-aho
Vieras

#1419 Protesti kansanedustajien 8,1% palkankorotusta vastaan

02.10.2010 23:10

Monet suomalaiset elävät tänäpäivänä toimeentulon rajamailla. Ei ole rahaa välttämättä edes ruokaan ja en tarkoita tällä nyt niitä, jotka ovat tahallaan omilla väärillä valinnoilla pilanneet elämänsä, vaan esim. köyhiä työttömiä yksinhuoltajia. 400€ kuussa käteen, kaksi lasta ja sillä pitäisi elää! Hävetkää!
Miten kansanedustajat edes kehtaavat! Sapettaa niin, ettei tiedä, mitä sanoisi. Mikä niiden palkka on ollut tähän asti lisineen ja mitä korotuksen jälkeen? Liianko vähän?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1422 Re: Protesti kansanedustajien 8,1% palkankorotusta vastaan

2010-10-03 00:11:41

#1419: terttu raja-aho - Protesti kansanedustajien 8,1% palkankorotusta vastaan

Joka päivä näen, että vieressäni olevasta Valtsun roskiksesta ihmiset hakevat ruokaa.

Itsekin hakisin mieluusti ilmaista safkaa kun vain kantti kestäisi, sillä olen pitkäaikaistyötön ja yksinelävä köyhä. Kai se on hommattava taskulamppuun paristot (jotka nekin ovat kalliit) ja mentävä öisin tonkimaan evästä roskiksesta.

Myymälöistä käyttökelpoista ruokaa heitetään hukkaan miljoonia tonneja.

Se on sitä, ettei kaverille jätetä-meininkiä, kun voitonmaksimointi on markkinatalouden perusoppi.

Jokaisen poisheitetyn ruokapaketin hinnan maksaa loppupelissä kuluttaja, jokaisen turhan mainoksen, jokaisen "ilmaisnäytteen" ja jokaisen myymälävarkaan varastaman tuotteen maksaa rehellinen asiakas.

Paljonko maksamme kansanedustajien turhia matkakuluja, sellaisia, jotka voitaisiin välttää nykytekniikkaa hyödyntäen? Siinä säästyisi samalla ilmastoa ja luonnonvaroja kun eivät lentää liihottaisi ympäriinsä kaiken aikaa.

Paljolti kansan verovaroja varmaan voitaisiin siellä "yläpäässä" säästää, jos vain se ministereiden viime aikoina hehkuttama TAHTOTILA tulisi tältäkin osin joskus käytännöksi!