Ei toiselle kiitotielle ja kasvavalle lentomelulle

Kommentoitu viesti

mies Aniasta

#3 Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

04.01.2012 20:25

Kuka pölkkypää tätäkin tämänkin turhan adressin on pannut liikkeelle. Pirkkalan kenttä on pakkolunastettu puolustuspakkolunastuslain perusteella armeijan tarpeisiin ( 1 1/2) kertainen lunastushinta. Pirkkala ei ole vastustanut lunastusta. Lentomelua ei ole liikaa. Sen osoittaa sekin, että Anian puolelle kunta on myöntänyt lapsiperheille puolenkymmentä uutta asuirakennuksen rakennuslupaa suoraan kentän laskulinjan alle.
Veronmaksajana en hyväksy sitä, että kalliit investoinnit lennosttoon menisivät hukkaan.

Vastaukset

Terveisiä PeräPirkkalasta

#4 Re: Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

2012-01-04 21:42:50

#3: mies Aniasta - Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

HS: Ilmavoimat potii yhden Hornet- lennoston lakkauttamista. ( 2011-11-09 )

http://www.voice.fi/templates/voice/images/share/jaa02.jpg...

"Ilmavoimat pohtii yhden Hornet-lennoston lakkauttamista. Suomessa on Hornet-hävittäjiä kolmessa tukikohdassa, yksi niistä on Satakunnan lennosto Pirkkalassa. Muut Hornet-hävittäjät toimivat Rovaniemellä ja Kuopiossa.

Ilmavoimat pohtii yhden Hornet-lennoston lakkauttamista.

Ilmavoimien komentaja Jarmo Lindberg kertoo Helsingin Sanomissa, että lennostojen uudelleen järjestämistä pohditaan osana käynnissä olevaa puolustusvoimien uudistusta. Uudistuksen pääkohdat on tarkoitus julkistaa tammi-helmikuussa.

Suomessa on Hornet-hävittäjiä kolmessa tukikohdassa, yksi niistä on Satakunnan lennosto Pirkkalassa. Muut Hornet-hävittäjät toimivat Rovaniemellä ja Kuopiossa."

 

Joillekin tämä uutinen voi olla uusi, useimmat kyllä varmaan tietävät tämän. Miehen Aniasta ja muidenkaan lentomelun ystävien tuskin kannattaa allekirjoittaa adressia. Voipi olla että verorahasi menevät siltikin hukkaan riippuen siitä mihin lopputulokseen Ilmavoimat päätyy.