Ei toiselle kiitotielle ja kasvavalle lentomelulle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei toiselle kiitotielle ja kasvavalle lentomelulle.

Jaakko Pitkänen Pirkkala

#1 Pirkanmaan liiton 2. vaihemaakuntakaava

02.01.2012 19:54

Tutustu 2. vaihemaakuntakaavaan!
http://www.pirkanmaa.fi/liikenne_logistiikka.html

Maakuntavaltuusto käynnisti Pirkanmaan maakuntakaava 2040:n laadinnan:
http://www.pirkanmaa.fi/2073.html

Vieras

#2

03.01.2012 22:46

Kyseinen adressi on todella napakka kannanotto kiitotiehankkeeseen. Herrat haluavat vain sulkia hattuihinsa. Koska eivät osaa muutakaan kuin paukutella henkseleitä. On ilmeisesti henkseli nahsahtanut jo omaan silmään, kun eivät näe tosiasioita.
Puolustusvoimien aiheuttamaan meluun emme ikävä kyllä voi vaikuttaa mitenkään. Toisaalta sekään ei ole oikein, että Suomen Puolustusvoimat lakkautettaisiin Pirkkalan alueeta. Silloin asia vain siirrettäisiin muualle haitaksi. Olkaamme ylpeitä omasta armeijastamme, joka onneksi kehittyy vaativien olojen mukaisesti. Lentokalusto on vain yksi monista puolustushaaroista.
mies Aniasta

#3 Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

04.01.2012 20:25

Kuka pölkkypää tätäkin tämänkin turhan adressin on pannut liikkeelle. Pirkkalan kenttä on pakkolunastettu puolustuspakkolunastuslain perusteella armeijan tarpeisiin ( 1 1/2) kertainen lunastushinta. Pirkkala ei ole vastustanut lunastusta. Lentomelua ei ole liikaa. Sen osoittaa sekin, että Anian puolelle kunta on myöntänyt lapsiperheille puolenkymmentä uutta asuirakennuksen rakennuslupaa suoraan kentän laskulinjan alle.
Veronmaksajana en hyväksy sitä, että kalliit investoinnit lennosttoon menisivät hukkaan.
Terveisiä PeräPirkkalasta

#4 Re: Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

04.01.2012 21:42

#3: mies Aniasta - Jatkoa Pirkkalan kentän laajennuksille

HS: Ilmavoimat potii yhden Hornet- lennoston lakkauttamista. ( 2011-11-09 )

http://www.voice.fi/templates/voice/images/share/jaa02.jpg...

"Ilmavoimat pohtii yhden Hornet-lennoston lakkauttamista. Suomessa on Hornet-hävittäjiä kolmessa tukikohdassa, yksi niistä on Satakunnan lennosto Pirkkalassa. Muut Hornet-hävittäjät toimivat Rovaniemellä ja Kuopiossa.

Ilmavoimat pohtii yhden Hornet-lennoston lakkauttamista.

Ilmavoimien komentaja Jarmo Lindberg kertoo Helsingin Sanomissa, että lennostojen uudelleen järjestämistä pohditaan osana käynnissä olevaa puolustusvoimien uudistusta. Uudistuksen pääkohdat on tarkoitus julkistaa tammi-helmikuussa.

Suomessa on Hornet-hävittäjiä kolmessa tukikohdassa, yksi niistä on Satakunnan lennosto Pirkkalassa. Muut Hornet-hävittäjät toimivat Rovaniemellä ja Kuopiossa."

 

Joillekin tämä uutinen voi olla uusi, useimmat kyllä varmaan tietävät tämän. Miehen Aniasta ja muidenkaan lentomelun ystävien tuskin kannattaa allekirjoittaa adressia. Voipi olla että verorahasi menevät siltikin hukkaan riippuen siitä mihin lopputulokseen Ilmavoimat päätyy.


Vieras

#5

05.01.2012 17:01

Sotilaskoneetkin voivat lisääntyä ja aiheuttavat yhä lisää ylimääräistä häiriötä vuorokoneiden ja tilausvuorojen lisäksi.
terveisiä Tampereelta

#6 Re: Toinen kiitotie ja Hornetit

05.01.2012 18:29

#5: -

Onhan tää tilanne asutuksen kannalta kummallinen. kyllähän hornetit meluavat Tampereen seudulla. Entäs kun tulee sotatilanne.

Kun katselee noita matkustajatilastoja, tulee mieleen lähinnä maakunnan suuruudenhulluus 2. kiitotiestä.

Heikha
Vieras

#7

07.01.2012 11:45

Ei turhaa kiitorataa Pirkkalaan.


Vieras

#8

07.01.2012 13:44

"uusi" kiitotie ei millään muotoa lisää lentomelua ja lentomelu mielestäni ,( vaikka asumme aika lähellä laskeutumislinjaa)ei häiritse millään muotoa asumista ja elämistä, ainoastaan yöllä tapahtuvat harjoituslennot horneteilla jonkun verran häiritsevät.Ihmisen joka ei pidä ilmailusta, eikä halua matkustaa lentokoneilla pitää muuttaa tai valita asuinpaikkansa siten ettei mitään melua muodostavaa tekijää ole lähelläkään. Aivan älytöntä , kehityksen jarruttamista ja omaan napaan tuijottamista. Kaikki ihmiset haluavat matkustaa kai lentokoneen näin ollen pitää jostakin nousta ja myös laskeutua, että päästään kyytiin.......Lisää kiitoratoja ja logistiikkakeskuksia, että saadaan yrityselämän rattaat pyörimään, ihmiset jotka kärsivät pirkkalassa asumisesta voivat muuttaa härmälään...

terveisiä Toiviosta

#9 Re:

07.01.2012 16:46

#8: -

Tuohon 2. kiitotien tarpeeseen viittaavat luvut ovat tyrmääviä: mihin sitä tarvitaan? En kyllä ole havainnut, että Finavia tai maakuntaliitto olisi muitakaan lukuja esittänyt.


Pirkkalan sotilastukikohtahan on kaikkien armeijoiden kartoissa. Huono homma meidän kannalta.

Tane

#10 Re: Re:

07.01.2012 20:14

Huolestunut Pirkkalasta

#11 Selvittäkää riskit

10.01.2012 09:55

Mistään en ole lukenut kentän toiminnan ympäristölle aiheuttamista riskeistä. Esim ilmanlaatu, paljonko polttoainetta palaa, kun hävittäjä tai suurisuihkukone nousee kentältä. Kerosiininkatku pistelee nenää vielä 3km päässä. Entä glykoolin vaikutukset maaperään ja vesistöihin? You tubesta voi katsoa millaista jälkeä tulee Hornetilla kun kaikki ei mene ihan putkeen,(tapauksia maailmalta vaikka kuinka paljon). Mitä olisikaan tapahtunut Pirkkalassa, jos rullaustiellä olisi ollut matkustajakone odottamassa nousuun pääsyä kun Hornetti tömähti sinne yöharjoituksissa? Kone on yhden ihmisen toiminnan ja terveyden varassa, riski on todella suuri kun se tekee taitolentoharjoituksia asutusalueella.
Wanha kottarainen entinen Pöllölän kansalainen

#12

11.01.2012 19:37

Joopa ite asun peltsulla ja häirittee ihan siis helvetisti tuo lentokenttä Pirkkalassa *lue Pöllölässä sielt olen kotosin joten elkää ottako nokkiin tuosta lempinimestä... koneet tulee aikas matalalla juurikin meidän talojen päältä ja herättää vaavit päikkäreiltään ja ittensä yöllä miks ihmees sinne lisää trafiikkia  pitäs saaha ko nii kettuuntuneita olivat jo tuon kentän tampere pirkkala nimestä ko tre ensin ... ihan sama puolustusvoimien tms jne suhteen sota jos tulee ei o pöllölän koneill apaljo merkitystä enää :P Pistäs neki rahat tärkeempään


Vieras

#13

12.01.2012 12:56

Toista kiitotietä ei tarvita, mutta lennosto tarvitaan Isänmaan puolustamiseksi.

Vieras

#14 Re:

13.01.2012 10:57

#13: -

Olen isänmaallinen. Ominaisuus, jonka olen jo äidinmaidosta imenyt. Tästä huolimatta on todettava, että Tampere-Pirkkalan lentokentän itäisellä laskeutumislinjalla Turtola-Peltolammi lentokentälle asti sotilaskoneiden jylinä ylittää kaikki normit. Asun ja käyn työssä tällä alueella.



Vieras

#15

13.01.2012 22:44

kannatettava ajatus,
Kansalainen Suomesta

#16 Kivikaudelle, kiitos!

18.01.2012 19:13

JEP, jos kaikki nämä lentokenttiä ja satamia ja maanteitä ja junaratalinjauksia ja sähkölinjoja jne. vastustavat vaatimukset menisivät läpi, asuisimme kivikaudella luolassa ja palelisimme petoja peläten sekä kuolisimme viimeistään kolmekymppisinä. Sitä nämä tekovihreät "häiriintyjät" kai haluavat.

Vieras

#17

18.01.2012 20:31

Kaikki saapuva lentoliikenne ilmeisesti jostain vesitornissa olevista suuntimalaitteista johtuen kulkee multisillassa talomme päältä. Ja varsinkin lennoston harjoitusten aikaan toiset hornetit tuottavat sellaisen käsittämättömän rähinän nopeudesta ja korkeudesta riippumatta että on pakko työntää sormet korviin ja juosta sisätiloihin ennenkuin repeää tärykalvot. Mistä johtuu että kenttää lähestyttäessä osa horneteista nopeudesta/korkeudesta riippumatta tuottaa monikertaiset desibelilukemat aistinvaraisesti koettuna?
Taitaa jollain olla liikaa aikaa...

#18 Perutaan varaus ja rakennetaan tilalle taloja?

18.01.2012 22:42

Hmmm. Ei oikein mene erään herran paikallislehti kommentointi jakeluun että pitäisi poistaa toisen kiitotien varaus jotta saataisiin rakennettua lisää asuntoja. Miksi tämä sama herra on sitten heti toisella kädellä valittamassa lentomelusta? Sanotaan myös että jos asut kerrostalossa ja valitat kun naapurit meluavat... yleensä vastaukseksi sanotaan että muuta landelle niin saat olla rauhassa. Tätä samaa asennetta voisi siis soveltaa tähänkin tai sitten vain sopeutua niinkuin moni ihminen sopeutuu muuttaessaan kaupunkeihin... Mutta kiitos ja anteeksi.

Vieras

#19

18.01.2012 23:16

No niin hyvinhän se menee. Lisää lentomelua ................ lisää hyvää elämää ja lentomelua.


Vieras

#20

23.01.2012 08:58

Pirkkalan kentän liikennetiheys on niin pieni että toiselle kiitotielle ei ole tarvetta. Sotilas koneet on ehdottomasti siirrettävä pois asutuksen keskeltä esimerkiksi Kuopioon jossa kentän vaikutusalueella asuu huomattavasti penempi määrä ihmisiä. Kuten Satakunnan lennoston komentaja lehtijutussa totesikin niin tämän päivän sotilaskoneet voivat yhtä hyvin operoida muualtakin kuin Pirkkalasta.

Jaakko Pitkänen Pirkkala

#21 Rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön puolesta

25.01.2012 13:49

**** ADRESSITILANNE 30. TAMMIKUUTA 2012 LUOVUTETAAN PIRKANMAAN LIITOLLE ****

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus jatkaa 2. vaihemaakuntakaavan käsittelyä 6.2.2012.

Jaakko Pitkänen
Pirkkala, Toivio
jaakko.j.pitkanen@gmail.com


Vieras

#22

27.01.2012 09:26

Ei uutta kiitotietä Pirkkalaan