Rikollisten ulkomaalaisten karkoittaminen

Kommentoitu viesti

Pekko Pesonen
Helsinki

#25

29.03.2007 14:19

Eihän kysymys ole siitä, että mitä hyötyä pakolaisista on meille, vaan kysymys on hädässä olevien ihmisten auttamisesta. Tietysti Suomella on omat ongelmansa, mutta ne ovat pieniä verrattuna moniin Afrikan maihin. Meillä on sentään rauha ja huomattavan korkea elintaso. Silloin on varaa pieneen epäitsekkyyteenkin.

En tarkoita, etteikö pakolaisten pitäisi noudattaa Suomen lakeja, mutta tulee muistaa, että moni heistä sapuu todella vaikeista oloista. Monen nuoren koko elämä on tuhraantunut pakolaisleireillä, joissa varastaminen on saattanut olla elinehto. Eikä sopeutuminen täysin vieraaseen kulttuuriin ole helppoa, varsinkaan, jos et tiedä yhtään saatko jäädä Suomeen, etkä saa työlupaa.

Kun jollekin ihmiselle on myönnetty turvapaikka, on meillä minun mielestäni tietty vastuu näistä ihmisistä. Emmehän me suomalaisiakaan ongelmanuoria ole mihinkään karkoittamassa. Karkotuskiihkoilun sijasta pitäisi miettiä miten voisimme auttaa näitä ihmisiä sopeutumaan paremmin osaksi yhteiskuntaamme, jotta he voisivat tuoda siihen oman panoksensa ja lisävärinsä.

Vastaukset

Suomen suomalainen

#158 Kylässäkin kunnioitetaan talontapoja

2011-02-06 20:51:32

#25: Pekko Pesonen -  

Kyllä sen verran sivistystä täytyy omata,(onhan osannut tänne tullakkin) Osaa edes kysyä kuinka maassa toimitaan. Ei medän tarvitse kaikkea hyväksyä. Emme omiltammekaan hyväksy, (lapsiltakaan).

Hyysäämiselläkin on rajansa !


Anonyymi

#191 Re:

2013-01-01 12:16:31

#25: Pekko Pesonen -

Tässä adressissa oli kysymys väkivallantekijöistä enkä kyllä hyväksy varasteluakaan. Ja Ihminen varastaa, koska hänellä on rikollinen luonne ei sen takia, että se olisi jokin selviytymiskeino. Muuten varastettaisiin sitä ruokaa. Kyllä niitä monenlaisia puolustuksia löytyy, kun ei haluta hyväksyä totuutta. Suomalaisille rikollisille on annettu toimeentulotuki ekä sekään auta, koska halutaan enemmän, joten miksi ulkomaalaisille rikollisille auttaisi.

spelaringenroll

#253 Re:

2014-12-28 06:33:07

#25: Pekko Pesonen -  

Pekko ei näköjään ole joutunut tekemisiin näiden loisien kanssa. Toivottavasti saa kokea myös maahanmuuton arkisemmat puolet, on niin helppo kirjoitella omasta turvallisesta kodistaan, jossa ei ole maahanmuuttajanaapureita. Millä tavalla nämä "kulttuurinrikastajat" rikastavat maatamme muuten kuin rikastamalla rikostilastoja? Sellaista lisäväriä en tosiaan kaipaa Suomeen.