Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Veli-Matti Lääperi
Vieras

#1619 Poliittininen ja yhteiskunnallinen taantuma

05.10.2010 21:16

Yhä pienenevä keskiluokka todellakin tekee pohjaa valtion- ja kansakunnan hyvinvoinnille. Vai voiko köyhien nahasta aina vaan repiä enemmän veroja ym. maksuja? Kun rikkaat vain rikastuvat ja heidän yhteiskunnalliset ym. maksut senkuin vain suhteessa pienenevät. Kuitenkin heidän osuus on suhteessa yhä pienenevä, joten kuka tätä valtiota kohta pyörittää?
Historiallisesti alamme tätä vauhtia lähenemään 1700-luvun poliittisia olosuhteita, jolloin rikkaat pyörittivät vallanpidon sekä pitivät nimenomaan oman etunsa pääasiallisena.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1689 Re: Poliittininen ja yhteiskunnallinen taantuma

2010-10-06 09:32:44

#1619: Veli-Matti Lääperi - Poliittininen ja yhteiskunnallinen taantuma 

  Olet oikeassa, 1700-lukua on tämä touhu muistuttanut  jo viimeiset reilu 3 vuotta, mutta senhän arvasi, kun tuli porvarihallitus KOKOOMUS ja KESKUSTA huseeraa sielunsa kyllyydestä eivätkä he tunne mitään moraalia heissä ne suurimmat rötöstelijäyt kuitenkin on ollut.  Tämän nyt osasin arvata, mutta härskiys on mennyt jo käsityskyvyn yli.  Nyt joudutaan avoimesti kertomaan asioista ja se on hyvä meidän kansalaisten suhteen. Saammehan nyt edes jonkin verran tietoja ennen salaa kähmityistä asioista.  Mutta tätä on nyt jo liikaa. Harvase viikko saamme suut silmät täyteen jos mitä. Ja vuoronperään joku kansanedustajista istuu poliisin pakeilla. Ja vielä yrittävät kirkkain silmin valittaa no enhän minä, mutta kun tuo toinen. Onneksi en äänestänyt ketään heistä.