VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#1148 Re: Fakta homma.

14.01.2012 08:26

#1140: - Fakta homma.

Alaskan sudet eivät ole vertailukelpoisia suomen susien kanssa. Ne painavat luonnostaan yli puolet enemmän kuin suomalaiset sudet. Alaskan suden paino voi olla jopa 80 kg! En yhtään ihmettele, että tällaiset yksilöt voivat havitella laumassa ihmistä saaliikseen, jos on kova nälkä. Puhumme nyt kuitenkin SUOMESTA!! Suomalainen susi on todella huomattavasti pienempi, painaen keskimäärin 30-40 kg, ja voin sanoa suoraan, että minua sellainen ei ainakaan peittoa! Ja ei tulisi mieleeni juosta omissa maailmoissani korvanappikuulokkeet päässä sellaisilla alueilla, joissa tiedän susia liikkuvan... Varmalla olisi kellot ja muut kolistimet repussa ja kaverin kanssa liikkuisin. Sitten saisi tulla vastaan susia, ja katsottaisiin kuka on kuka. Ja suoraan sanottuna, olisin perin ihmeissäni, jos tällä tavalla sattuisin tapaamaan yhtäkään susihukkasta.

Vastaukset

ANTINARKOMAANI

#1149 Re: Re: Fakta homma.

2012-01-14 08:53:56

#1148: - Re: Fakta homma. Alaskan sudet eivät ole vertailukelpoisia suomen susien kanssa. Ne painavat luonnostaan yli puolet enemmän kuin suomalaiset sudet. Alaskan suden paino voi olla jopa 80 kg! En yhtään ihmettele, että tällaiset yksilöt voivat havitella laumassa ihmistä saaliikseen, jos on kova nälkä. Puhumme nyt kuitenkin SUOMESTA!! Suomalainen susi on todella huomattavasti pienempi, painaen keskimäärin 30-40 kg, ja voin sanoa suoraan, että minua sellainen ei ainakaan peittoa! Ja ei tulisi mieleeni juosta omissa maailmoissani korvanappikuulokkeet päässä sellaisilla alueilla, joissa tiedän susia liikkuvan... Varmalla olisi kellot ja muut kolistimet repussa ja kaverin kanssa liikkuisin. Sitten saisi tulla vastaan susia, ja katsottaisiin kuka on kuka. Ja suoraan sanottuna, olisin perin ihmeissäni, jos tällä tavalla sattuisin tapaamaan yhtäkään susihukkasta.

 http://www.vargfakta.se/vargfakta/hur-stor-ar-en-varg/    Fakta homma...Siinäpä on nämä maailman sudet ja Faktatiedot ihmisuhreista nätissä paketissa.http://www.vargfakta.se/tag/manniskor-angripna-av-varg/