PAKILANTIEN JALANKULKIJOIDEN LIIKKUMINEN TURVALLISEKSI

Kommentoitu viesti

PAKILAN ASUKKI
Vieras

#1 PAKILANTIEN TURVALLISUUS

16.01.2012 15:09

Tilanne on vähintäänkin yhtä paha myös Pakilantiellä Paloheinän urheilukentän luona jossa koko alueen ( Pakila -Paloheinä ) asukkaat käyvät "SOKKARIN KENTÄLLÄ" luistelemassa talvisin ja kesällä pelaamassa muita pallopelejä. Alueella liikkuu paljon ihmisiä jalan, polkupyörillä ja autoilla. Lisäksi tiheä bussiliikenne tuo oman liikennevilkkauden alueelle. Pakilantien liikennettä lissää reilusti myös Paloheinän urheilupuisto ja jäähalli. Olisi ehdottaman tarpeellta saada siis useampaan risteykseen liikennevalot + mahdolliet hidasteet ennen kuin ihmishenkiä menetetään tai auheutetaan muita ruumiillisia ruhjeta tai vammoja.

Vastaukset

Järki hoi!

#20 Re: PAKILANTIEN TURVALLISUUS

2012-01-18 13:36:31

#1: PAKILAN ASUKKI - PAKILANTIEN TURVALLISUUS

Joo. Laitetaan vaan joka risteykseen valot ja hidastimet. Sillähän se asia hoituu? Miettikää nyt hyvät ihmiset ensinnäkin mikä on ongelma. Ei ongelma ole valot, vaan ihmisten välinpitämättömyys jota ei valoilla ratkaista. Aina on ihmisiä jotka eivät välitä esim valoista, koska niitä on jo nyt ihan liikaa ja ihan turhissa risteyksissä. Voi käydä niin, että ihmiset tuudittautuvat valojen tuomaan turvallisuudentunteeseen, ja se voi koitua kohtaloksi koska joku aina ajaa 'vanhoilla vihreillä'. Mielestäni valot ja hidasteet eivät korjaa mitään. Ongelma vain siirtyy jonnekin muualle, missä voi ajaa kovempaa, koska ihan varmasti se kiire otetaan sitten muualla takasin. Hidasteet ovat todellinen ongelma myös hälytysajoneuvoille, avunsaanti voi hidastua ratkaisevalla tavalla.

Huolestunut

#29 Re: PAKILANTIEN TURVALLISUUS

2012-01-19 13:44:26

#1: PAKILAN ASUKKI - PAKILANTIEN TURVALLISUUS

Pakilantie jatkuu Tuusulantien ylitse Oulunkylään. Siellä on heti Tuusulantien jälkeen hyvin samanlainen tilanne. Mestarientien ja Käskynhaltijantien risteyksestä tuli erittäin paljon kommentteja Kerro kartalla - sivustolla viime vuonna, kun Oulunkylän uutta kaavaahdotusta kommentoitiin. Kyse lienee siitä, että koko Kehä I sisäpuolinen liikenne on tukossa ja vaarallista. Läpiajoliikenne lisääntyy, liikenne tukkii rauhalliset kaupuninosakadut ja aiheuttaa vaaratilanteita. YHDISTETÄÄN voimat ja käydään pohjoisten kaupunosien puolesta taistoon liikenenturvallisuuden lisäämiseksi laajasti!! Pakilantielle ja siitä eteenpäin Käskynhaltijantielle ajohidasteita, paremmin merkittyjä suojateitäm teidenkavennuksi, varoituskolmioita ja liikennevaloja lisää.


Vieras

#30 Re: PAKILANTIEN TURVALLISUUS

2012-01-19 13:48:50

#1: PAKILAN ASUKKI - PAKILANTIEN TURVALLISUUS

Liikennevalot valiutettavasti usein myös kiihdyttävät liikennettä, kun on ehdittävä ajaa ennen kuin vaihtuu punaisiksi. Parempi olisi tehdä kavennuksia, hidasteita, töyssyjä, nopeusnäyttöjä ja lisätä valvontaa. Läpiajoliikennettä olisi vähennettä ja ohjattava selkeästi koko Kehä I sisäpuolisella alueella. Samantyyppisiä liikenteellisiävaarallisia kohtia on esim. Käskynhalötijantienkin varrella runsaasti ja Oulunkylän liikuntapuiston liikenen siellä