Teemu Mäki pois professorin virasta

Kommentoitu viesti

k

#77 7 miljoonaa Teemu Mäkeä

17.01.2012 12:26

Me suomalaiset elämme hyvinvointiyhteiskunnassa, jossa tekomme vaikutus jää usein meiltä itseltämme näkemättä ja sen kokee vasta kolmas osapuoli jossain kaukana (siellä missä on aina muutenkin niin kurjaa ja köyhää). Tämä globaali, kliininen ja hyvinvoiva elämäntapa aiheuttaa meissä valheellista ylemmyydentunnetta ja optimistista viattomuutta, sen näkee myös näistä kommenteista. Valtaosa tällekin palstalle kirjoittaneista eivät edes ymmärrä, mitä pahuutta he edustavat omilla taloudellisilla ja poliittisilla ratkaisuillaan. He ajelevat hyvillä mielin, sanotaan nyt vaikka äidinkielenopettajan työhönsä bensalla, jonka hankkimiseksi öljy-yhtiön täytyi ottaa haltuunsa maa, jolla tuhannet ihmiset ja eläimet (myös KISSAT) elivät. Näiden tapahtumien seurauksena maassa puhkeaa sisällis-sota ja sama öljy-yhtiö, jolle äidinkielen opettajat maksavat, tukee toista militaarista osapuolta, jonka sotilaat parhaillaan raiskaavat kolme-vuotiaan lapsen juuri tapettujen vanhempien ja KISSAN edessä. Silti nuo "viattomat äidinkielen opettajat" ovat meille edustuskelpoisia, koska ainoastaan mahdollistavat tuon pahuuden, maksavat pahuudelle palkkaa, jotta pahuus voi jatkua, törsäävät pahuuden hedelmiä, mutta eivät tee sitä omin käsin. Teemu Mäen työn hyvin tuntien on enemmän kuin oleellista, että meitä opettaa ihminen, joka ei maalaile kukka-asetelmia silloin kun maailma kuplii myrkkyä ja mätää. Tällaisena aikana me emme saa tuudittautua karppaus-kuurin ja kivojen kuvien maailmaan.

Vastaukset

Sanna Teissala

#79 Re: 7 miljoonaa Teemu Mäkeä

2012-01-18 09:33:10

#77: k - 7 miljoonaa Teemu Mäkeä 

 Juu juu. Tämä tuli jo esseestä esiin. Haluaisin vaan tietää että mitähän tämä Mäen taideteos sitten muutti ihmisten maailmankuvassa ja käytännön toiminnassa? Vai kuoliko kissa kenties turhaan? Vai kuoliko se Mäen oman kunnianhimon takia?

Mäki on siis oikeutettu tekemään tällaista taidetta ja valistamaan sillä meitä pölvästejä?

Lisäksi Mäki osoitti syvää halveksuntaa eläinsuojeluyhdistyksen työlle, jossa nyt kuitenkin toimii iso osa sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole "pahoja" Mäen kriteerien mukaan.

Kyllä se Mäki taitaa olla kaikkien tekopyhien "äiti". Ja lisäksi oletan että hän on jonkin tason persoonallisuushäiriöinen (narsisti?) ja ei näin ollen sovi opettajaksi.


Vieras

#80 Re: 7 miljoonaa Teemu Mäkeä

2012-01-18 22:14:04

#77: k - 7 miljoonaa Teemu Mäkeä

Sinä varmaankin sitten liikuttelet itseäsi paikasta toiseen patikoimalla esim. puusta tai heinistä tehdyillä kengillä, sillä ethän sinä varmaan VOI käyttää mitään minkä tuottamiseen tai kuljettamiseen olis käytetty riistotapporaiskauspolttoainetta?!? Etkä sinä varmasti oppiesi mukaan tuudittele itseäsi minkäälaiseen mukavuuteen vaan ruoskit itseäsi maailman pahuudella, ja omatekemälläsi kidekoneella kuuntelet shokkiuutisia maailmalta kurjuuden maksimoimiseksi syöden heiniä sieniä ja kotimaisia marjoja.

Ethän sinä VOI käyttää mitään nykyajan vempaimia, koska kaikkeen niihin on tarvittu tätä paheksumaasi polttoainetta!?!?

MUTTA nyt jäit kiinni sillä tänne kommentoimiseen olet tarvinnut ja käyttänyt tietokonetta (oma tai lainattu silti, olet osallistunut tähän tuomitsemaasi riistoon), jonka valmistusprosessiin on herraties on tarvittu vaikka kuinka kauheita globaalisia kauheuksia!!

HUI KAUHISTUS!!

Luulen, että tämä maailma voisikin pikkuhiljaa alkaa muuttua paremmaksi, jos niitä kukkatauluja alettaisiinkin arvostaa ja maalaamaan enemmän....pahuus ei poistu tekemällä ja näyttämällä raakoja ja pahoja tekoja..se ainoastaan raaistaa katselijaa.