Vetoomus Kiveriön koulun säilyttämisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#5

25.01.2012 11:05

Edelliseen kommenttiin viitaten, eikö Joutjärven koulun tilat jää syksyllä tyhjiksi kun päiväkotilaiset muuttavaat uusiin tiloihin? Minkä vuoksi näitä tiloja ei käytetä hyväksi ja sijoiteta osa koululaisista sinne.

Vastaukset


Vieras

#10 Re:

2012-01-25 21:08:29

#5: - Olen kuullut, että Joutjoen päiväkoti menee syksyllä remonttiin ja lapset menevät evakkoon Tonttilan päiväkotilapsilta vapautuvaan Tonttilan kouluun.

 

Tonttilassa

#25 Re:

2012-02-01 08:34:47

#5: -

Todella hyvä ehdotus, varsinkin kun on lähellä. Jos vain olen oikein ymmärtänyt niin koulu on tarkoitus purkaa ja rakentaa paikalle kerrostalo. Voisi se odottaa hyvinkin silti sen aikaa.


Vieras

#30 Re:

2012-02-05 02:14:41

#5: -  

 Niin, tähän haluaisin minäkin päättäjien ottavan kantaa? Miksi todella tätä vaihtoehtoa ei hyödynnettäisi? Käsittääkseni ei Joutjoen koulun tiloissa ole edes hometta ollut koska nytkin siellä päiväkotilaiset evakossa ovat kunnes pääsevät takaisin omaansa. Miksi siis kunta tekisi niin ääliömäisen ratkaisun, että purettaisiin tuo terve Joutjoen koulu niinkuin joku ounasteli, ja rakennettaisiin sen tilalle kerrostaloja, kun ratkaisu tähän Kiveriön sijoituspulmaan on näin lähellä ja helposti saatavilla? Alunperinkin oli erittäin huono idea edes lakkauttaa tuo Joutjoen koulu, kun kerran rakennus on kunnossa. Sitten surraan kun ei muka ole väistötiloja homerakennusten pakolaisille, vaikka melkein vieressä inhimillisellä etäisyydellä on yksi terve koulu jossa vain muutama vuosi sitten alaluokkalaiset vielä opintietään taivalsivat.

 

PÄÄTTÄJÄT; OTTAKAA KANTAA TÄHÄN!