Marinoimattoman lihan puolesta

Kommentoitu viesti

A.Siakas

#63 Re: huh

23.10.2010 13:36

#52: Niina Hannula - huh 

 Jaa että kauppiaan puheenvuoro? Ja täyttä puppua. Marinoidun lihan idea on että sen säilyvyyttä on parannettu ja että osa painosta on vettä ja mausteita, jolloin asiakas maksaa siitä marinadilitkusta lihan hinnan. Marinoimaton lihan on hankalaa koska sen säilyvyys on huonompi jolloin hyllyjen päivittäminen vaatii enemmän työtä. Lisäksi marinadi peittää katseilta lihan laadun, jollon voidaan pakata mitä hyvänsä retlakkeita ja jänteenpätkiä lihana. Marinadit pois tai myytäköön ne sitten oheistuotteena jos niitä on pakko tyrkyttää, mutta niiden käytön suhteen valinnan tulisi olla kuluttajalla eikä tavarantoimittajalla/myyjällä.

Vastaukset

Jatäyttäpuppua

#67 Re: Re: huh

2011-02-21 12:17:46

#63: A.Siakas - Re: huh 

  Jaa että asiakkaan puheenvuoro? Ja täyttä puppua.

 

Jos tavara jää hyllylle niin sitten se jää. Mitä puppua se mielestäsi on?