VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1846 KOROSTAMME LAINAUSTA HAGELSTAMMIN TEKSTISTÄ:

02.02.2012 09:47

Michail Pavlov kuvaa teoksessaan "Volk", Susi (imuroi http://www.locomail.com/vargen) miten sudet Kirovin (Vjatkan) alueella pian menettivät ihmispelkonsa toisen maailmansodan aikana metästäjien siirryttyä rintamalle. Hän kertoo miten sudet liikkuivat Kirovin kaupungin kaduilla, tappoivat koiria pihoilla, nukkuivat puistoissa ja lopulta rupesivat käymään lasten ja naisten kimppuun tappaen 26 henkilöä 1944-1953. Sudet pyydystivät lapsia maanteiltä, pelloilta ja kotipihoilta - aivan kuten Suomessa 1800-luvulla.

Vastaukset


Vieras

#1851 Re: KOROSTAMME LAINAUSTA HAGELSTAMMIN TEKSTISTÄ:

2012-02-02 18:32:32

#1846: NYT RIITTÄÄ - projekti - KOROSTAMME LAINAUSTA HAGELSTAMMIN TEKSTISTÄ:

HÖPÖ HÖPÖ! Suden Jäljet kirja ei ole luotettava lähde. Ennen maailma oli kova paikka. Ei toivotuista lapsista hankkiuduttiin eroon jättämällä ne metsään kuolemaan. Nämä "murhat" sitten peiteltiin susien tekemiksi tapoiksi. Eräässäkin kuvauksessa "suden" tekemästä hyökkäyksestä "susi" muka tuli ja vei lapsen rappusilta äitinsä sylistä. Äitiin ei kuitenkaan kirjan mukaan tullut naarmuakaan. Miten tämä on mahdollista? Yksikään normaali äiti ei lapsestaan luopuisi taisteluitta! Varmasti on sudet joskus tappaneet ihmisiä, varsinkin rabiestartunnan saaneet. Mutta mitä tällä asialla on tekemistä nykypäivän kanssa? Ennen laitettiin pienetkin lapset yksin metsään karjaa kaitsemaan vaikka petoja tiedettiin olevan.

Eniten ihmetyttää se, että viime vuosina tapahtuneille ihmisten ja susien kohtaamisille ei ole juurikaan todisteita (puolueettomia silminnäkijöitä tai esim. kännykkäkuvaa). Suurin osa ihmisistä ei erota harakkaa pulusta, saati sitten sutta koirasta! 45-minuuttia dokumentti käsitteli juuri hiljattain Varsinais-Suomen susia. Lopussa haastateltiin kahta nuorta naista jotka muka näkivät suden juoksemassa tiellä. Kännykällä kuvatussa videossa näkyi ilmiselvä koira. Yhdelläkään sudella ei ole niin pitkää koukkupäistä häntää.