Vetoomus Arrakosken voimalan lopettamiseksi

Kommentoitu viesti

olisi hauska katsoa

#33

04.02.2012 15:32

Perusteluun,että koskesta saisi eteläsuomen parhaimpiin kuuluvan koskenlaskupaikan,sanoisin kaksi huomautusta.Kesällä,kun vettä on yleensä vähän,tässä koskessa pitäisi jonkun tönätä kanoottia takaa,jotta se kulkisi.Muuna aikana siitä saisi kyllä hyviä kotivideoita,on se sen verran jyrkkä.Se varmaan työllistäisi yhden videoitsijan.

Vastaukset


Vieras

#34 Re:

2012-02-05 19:56:11

#33: olisi hauska katksoa -

Niinpä, sillon kun Mäkisen Ipen kans hulluttelimme koskessa koskareilla oli vettä vähä liikaakin... Kuten ensimmäisessä kommentissani totesin, tulisi koskea kunnostaa ja nimenomaan kalatalouden näkökantaa huomioonottaen. Se ei kuiteskaan estä ottamasta huomioon myös melojat, siitä otin esimerkin täältä Siikajoen koskista jotka kalatalouskunnostettiin ja jossa hommassa me melojatkin olimme mukana. Eipä oo pahemmin valittamista, päinvastoin!

Niin ja onhan siellä Padasjoella toinenki kohde: Suomenjoki, välillä Parlammi-Nerosjärvi. Kerranhan sitä T&E-keskuksen (silloisen) kalatalouspuoli yrittikin, mutta se jäi, ku oli maanomistajien taholta voimakasta vastustusta... Pitäsköhän siitäki kohteesta tehdä KANSALAISALOITE!? Summa-summarum: kalatalous ja melonta sopivat hyvin samoille vesille ja koskiin!

Mela-Masa