Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Kommentoitu viesti


Vieras

#117 Onko viisastuminen tapahtunut nyt vasta?

13.02.2012 09:28

Lähes vuosisata on Kauhavalla ollut järkevää ja todistetusti tuloksellista kouluttaa ilmavoimiemme ohjaajat, mutta nyt näyttää yllättäen sekin muuttuneen. Aika ihmeellistä!

Valtion rahat käytetään muiden kuin suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen.

Vastaukset


Vieras

#119 Re: Onko viisastuminen tapahtunut nyt vasta?

2012-02-13 13:51:17

#117: - Onko viisastuminen tapahtunut nyt vasta? 

 Oikeassa olet. Rahaa kyllä löytyy muille, mutta ei omien kansalaisten hyväksi eikä omien hyvien ja välttämättömien asioiden säilyttämiseen. On todella ärsyttävää ja väärin, että Suomeen otetaan muualta väkeä verorahoillamme elätettäväksi, (siihen löytyy kyllä rahaa) ja sitten tehdään tällaisia järjettömiä lakkautuspäätöksiä, josta tulee kärsimään suuri joukko ihmisiä ja ehkä pidemmän päälle koko kansa. Näyttää vähän siltä, että Suomen kansalaisilla ei ole päätösvaltaa omassa maassaan.


Vieras

#147 Re: Onko viisastuminen tapahtunut nyt vasta?

2012-02-15 20:43:34

#117: - Onko viisastuminen tapahtunut nyt vasta? 

 

kummallisen rasistista sävyä viesteissä, kyllä niille puolustusmenoista vapautuville varoille on muutakin käyttöä. Kun näitä jutuja lukee niin ihmetytää oikein miten osa armeijan väestä tuntuu oikein uskovan sotaan, yrittäkää ottaa järki käteen ja miettikää onko tarvinnut sotia :) onko sota ollut lähellä elinikänne aikana, niinpä. turhasta on helppo säästää.