Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Entinen alkoholisti

#882 Re: Re:

21.02.2012 11:32

#874: Tomi - Re:

Aukiolon lyhentämisellä ei muuten ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Eiköhän täällä ole läträtty viinan kanssa jo vuosikymmeniä holtittomasti. Nyt on vaan aika siirtyä uuteen aikaan ja kenties meille ei enää niin naureskeltaisi ulkomaillakaan kun vähitellen seuraava sukupolvi jo hallitsisi juomisensa.

Toivotan kaikille juottoloissa notkuville pikaista raitistumista.

Terveisin Raitistunut Alkoholisti

Vastaukset

Haukka

#884 Re: Re: Re:

2012-02-21 11:34:32

#882: Entinen alkoholisti - Re: Re:

Jos olisit oikeasti "entinen" alkoholisti, niin tietäisit ettei kukaan ole "entinen" alkoholisti. Alkoholismi on ja pysyy, ei siitä parane.

Nomolos

#895 Re: Re: Re:

2012-02-21 11:40:06

#882: Entinen alkoholisti - Re: Re:

Aukiolon lyhentämistä ehdottelee vakaumuksellisesti uskovainen Kristillisdemokraattisen puolueen jäsen, joten veikkaan motiivinsa olevan myöskin rankan uskonnollissävytteinen.

Ainakaan järjellä, ei moista voi perustella, sillä se vain ajaisi juomisen baarien ulkopuolelle ja koteihin.

Kaikki eivät ole alkoholisteja, jotka ravintoloissa käyvät, vaikka itse joskus olisit ollutkin.

Älä siis samaista omaa heikkouttasi muiden heikkoudeksi, sillä he (tai ainakaan valtaosa) eivät missään tapauksessa ole kuten sinä.


Vieras

#902 Re: Re: Re:

2012-02-21 11:46:11

#882: Entinen alkoholisti - Re: Re:

Tuo "Raitistunut alkoholisti" on hauska nimimerkki. Mielestäni oikeastaan kenenkään ei pitäisi päättää mistään päihde laista, jos heillä on ollut päihteiden kanssa ongelmia (jotka on sitten voitettu lopulta tai ei).

Itselläni on sukulaisia kuollut jopa alkoholin takia, silti en sano, että alkoholi pitäisi kieltää. Kavereita sortunut huumeisiin ja pelkällä kannabiksella jotenkin saavuttaneet ikuisesti ryytyneen tilan. Silti kannustaisin kannabiksen laillistamista.

Mitä tulee siihen, että kuppilat menee kiinni aikasemmin...

- Väkivalta voi alkaa siispä neljän sijaan kahdelta. That's awesome.

- Perheväkivalta alkaa kanssa aikasemmin, harvempi tulee melkein sammuneena kotiin enään.  Superb.

- Laittoman viinan myynti yleistyy entistä enemmän. Kaikkihan tietää, että sitä viinaa on helppo saada myyntiin, mutta vaikea saada myydyksi (ainakin vielä...). Yay!

= Poliisin työtaakka suurenee, mutta valtion resurssit taas jälleen pienenee.


Jos tämä kuulostaa siis mielestäsi järkevältä, olet aika toivoton tapaus.

Miksi kansalaiset polttaa kannabiksta, vaikka se on laitonta? Hyvin moni vieläpä? Toimiiko sellainen laki?

Miksi luullaan, että tälläisellä lailla on sen enempää merkitystä? Kuppiloissa, missä paikan päälle voidaan kutsua nopeasti apua mikäli jotain sattuu, viettää sitten ihmiset vähemmän aikaa. Tulevat sieltä mukavissa nousuhumaloissa ja äkkiäkös tekee mieli lähteä jonnekkin muaalle. Soitetaan kavereille, ketään ei halua sitä laumaa kotiinsa, niin eiköhän mennä jonnekkin rappuun hengaamaan tai sitten päiväkotien pihoille, puistoille yms julkisille alueille. Vetämään sitä pussiviinaa joka on tuotu suomeen venäjältä viron kautta huomaamatta.


Tämäkö on järkevää?