Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta

Kommentoitu viesti

Ei! holhoukselle

#21 Jo liikaa penis värinää

21.02.2012 12:13

Suuressa vastuuasemassa oleva ei saisi päästää suustaan noin harkitsemattomia asioita. Kas kun ei esittänyt kieltolakia. Alkoholin haittojen vähentäminen on kyllä hyvä asia, mutta Räsäsen ehdottama keino siirtää lieveilmiöitä kadulta yksityisasuntoihin. Mahtaisiko jopa lisätä alkoholin kulutusta, koska samalla rahalla saa alkosta paljon enemmän juotavaa kuin baaritiskiltä. Ehkä joillakin.

Räsänen ei myöskään ottanut huomioon ravitolatyöntekijöiden lisäksi muitakaan samaan "ruokaympyrään" kuuluvia elinkeinoja, kuten järjestyksenvalvonta, yökeittiöt ja taksiliikennöinti. Mitkä ovat työllisyysvaikutukset näihin, jos anniskeluravintolat sulkisivat aikaisemmin?

Eniten ottaa kuitenkin päähän se, että joidenkin hölmöilevien, poliisia työllistävien ihmisten takia halutaan kaventaa päätäntävaltaa omasta juhlinnastaan niiltä ihmisiltä, jotka toteuttavat juhlintansa moitteettomasti, yhteiskuntaa rasittamatta. Pitääkö joidenkin tyhmyydestä kaikkien kärsiä. Kollektiivisista rangaistuksista on luovuttu jo ajat sitten.

Vastaukset

Kukkahattutädit pois päätäntävallasta.

#60 Re: Jo liikaa penis värinää

2012-02-22 07:31:43

#21: Ei! holhoukselle - Jo liikaa penis värinää

Ainahan kun kansaa katsotaan, niin moitteettomasti käyttäytyvät saavat pashaa niskaan. Ois kyllä hemmetin hienoo, et eduskuntaan sama homma, yks mokaa, kaikkia rangaistaan. Tämä jos toteutuis, niin äänestäsin varmasti jatkossa Hakkaraista vaaleissa.