Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Aidosti suvaitsevainen, aasejakin kohtaan

#1345 JÄITÄ HATTUUN JA JÄRKI KÄTEEN

21.02.2012 20:17

Nyt tuntuu tunnekuohu olevan vallalla, niin kuin adressin puuhaaja itsekin sanoo. Tätäkin asiaa voisi silti tarkastella tunteen sijasta edes hitusen järjen valossa.

Esimerkki: Ravintolatyöntekijä esittää työpaikalla MIELIPITEEN, että paikan aukioloaikoja tulisi lyhentää, jonka mielipiteen johdosta työtoveri vaatii hänen EROTTAMISTAAN eli lopputiliä. Olisikohan tällöin erovaatimuksen esittäjältä mopo karannut käsistä? Ei taida olla laillista tällainen?

Minun täytyy todeta, että tämän adressin allekirjoittajista huomattava osa ei näköjään ymmärrä, mistä asiassa puhutaan ja puolet on aaseja, perun kuitenkin heti edellisen mielipiteeni (jos sitä pidetään solvauksena) ja totean, että puolet adressin allekirjoittajista ei ole aaseja!

Räsästä pidetään vanhoillisena ja suvaitsemattomana, käsittääkseni vastustatte nyt häntä ja
miellätte kuuluvanne SUVAITSEVAAN SUOMEEN, JOKA ON NIIN SUVAITSEVAINEN ETTEI SUVAITSE EDES OMASTA KANNASTAAN POIKKEAVAA MIELIPIDETTÄ!!!

Ymmärrättekö, että sellainen adressi olisi ok, joka esittää vastakkaista mielipidettä ja siihen yhtyviä allekirjoittajia, MUTTA KOSKA MIELIPITEEN VAPAUS ON AITO IHMISOIKEUS, EI SIITÄ VOIDA ENÄÄ NOITAVAINOJA PITÄÄ DEMOKRAATTISESSA JA SIVISTYNEESSÄ YHTEISKUNNASSA EIKÄ EDES ESITTÄÄ (SAATI TOTEUTTAA) EROTTAMISAJATUKSIA.

Ymmärtääkö adressin puuhaaja ede hävetä (meitä on moneksi!)ja tuntuuko allekirjoittajista yhtään nololta, kun nimi on alla näin SUVAITSEVAISESSA ADRESSISSA? Sieltä ne ovat luettavissa ja kertovat enemmän allekirjoittajasta kuin asiasta!

Vastaukset

Dude

#1349 Re: JÄITÄ HATTUUN JA JÄRKI KÄTEEN

2012-02-21 20:33:57

#1345: Aidosti suvaitsevainen, aasejakin kohtaan - JÄITÄ HATTUUN JA JÄRKI KÄTEEN

Ei terve mikä idiootti...Kyllä se nyt on näin, että tämän adressin perusta erottamiselle johtuu kyseisen ihmisen virasta jossa toimii! Tuskin kukaan on vastaan hänen henkilökohtaisia ajatuksia, mutta nykypäivän suomessa pitäisi ministereiden pohtia hieman tärkeämpiä asioita! Eli ehdottomasti POTKUT virasta ja menkööt johonkin kirkolliseen virkaan vikisemään synneistä! Siellä on kaltaistansa seuraa jotka osaa kunnioittaa hänen mielipiteitä, ja mahdat sinäkin aidosti suvaitsevainen kuulua tähän hiippakuntaan...

TARSSA

#1356 Re: JÄITÄ HATTUUN JA JÄRKI KÄTEEN

2012-02-21 20:58:05

#1345: Aidosti suvaitsevainen, aasejakin kohtaan - JÄITÄ HATTUUN JA JÄRKI KÄTEEN

Adressi saa aikaan ainoastaan pahaa. Suvaitsevaisuus on tipotiessään.