Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Jarmo

#1504 Re: Mitähän tässä nyt oikeasti vastustetaan

22.02.2012 10:45

#1465: Mikko - Mitähän tässä nyt oikeasti vastustetaan

Täysin samaa mieltä. Vaikka kaikki muut oikeudet vietäisiin, ei ketään kiinnostaisi. Mutta jos oikeus ravintoladokaamiseen lyhenee parilla tunnilla niin heti ollaan vaatimassa eroa ja uhataan väkivallalla. Räsästä inhoan varmasti yhtä paljon kuin muutkin täällä, mutta olisiko pieni suhteellisuudentaju paikallaan?

Vastaukset

Mikko

#1518 Re: Re: Mitähän tässä nyt oikeasti vastustetaan

2012-02-22 10:59:45

#1504: Jarmo - Re: Mitähän tässä nyt oikeasti vastustetaan

Jarmo ei ymmärrä ravintola-alan tai liike-elämän perusteita, jos näkee "ravintoladokaamisen" vastustamisen olevan millään tavoin järkevä lausunto Räsäseltä. Suhteellisuudentajua Räsäseltä osoittaisi, että hän ymmärtäisi tutkia tilastoja, laskea ja arvioida vaikutuksia ja miettiä kommenttejaan ennenkuin avaa suunsa näinkin suurista asioista. Kuten Voima -lehden tekemä tutkimus kertoo Poliisin rahoitus ja voimavarat (jopa Poliisien määrä) on kasvanut viime vuosina samaan aikaan kun esim. ravintolakulttuuriin liitettävään humalakäyttäytymiseen läheisesti liittyvien rikosten määrä on laskussa vuodesta toiseen. Pienikin muutos aukioloaikoihin alentaisi tuhansien, jopa kymmenien tuhansien ravintola-alan työntekijöiden palkkatuloja ja eläkekertymiä sekä vaikuttaisi vielä enemmän valtiolle maksettavien verojen suuruuteen.

Mitä tulee tavalliseen kuluttajaan, niin onhan se jo kumma jos tässä maassa ei ala vähitellen ihmiset nousemaan barrikaadeille kun ministerit, omien - ei kansan - moraalisten arvojen pohjalta ja omiin, henkilökohtaisiin uskomuksiinsa vedoten, haluavat hallita ja ajaa muutoksia, jotka vaikuttavat koko kansaan.

Ministeri Räsänen haluaa oman toimintansa kautta siis mm;
- Estää samaa sukupuolta olevien pariskuntien ihmisoikeus kasvattaa jälkeläisiä tähän maailmaan.
- Estää samaa sukupuolta olevien pariskuntien ihmisoikeus ottaa huostaansa hädässä ja ilman perhettä oleva lapsi adoption kautta.
- Estää ihmisiä viettää aikaa ystäviensä kanssa ravintoloissa (eivät kaikki mene ravintolaan humalahakuisesti vaan tapaamaan ystäviään ja pitämään hauskaa) juuri niin pitkään kuin se on mahdollista nykylainsäädännön puitteissa.

Mitä seuraavaksi?
Näemmekö vaatimuksen - joka ei siis tietenkään koske hänen omaa poikaansa - että kaikki pitkätukkaiset miehet tulee hakea kodeistaan toreille julkisiin hiustenleikkuutalkoisiin?