Kotihoidontukea ei saa lyhentää

Kommentoitu viesti

Työtön akateeminen

#39 Re:

02.03.2012 14:44

#3: -

Tässä ehdotuksessa on hullua sekin, että aikaisemmin kotiäidit töihin. Maassa jossa työttömiä on vaikka kuinka paljon!

Pienten lasten kotiäidit töihin ja ne jotka haluavat mennä töihin, eivät saa töitä vaan joutuvat olemaan työttömänä kotona!

Miksi Suomessa ei puhuta akateemisesta työttömyydestä?! Täällä on korkeasti koulutettuja työttömiä pilvin pimein, joilla on opintolainaa ja asuntolainaa vaikka kuinka paljon. Eikös heidät nyt pitäisi saada töihin?

Itselläni myös tilanne, että asunto menee kohta myyntiin, jos ei työpaikkaa löydy. Olen lapseton, joten työtä nyt tarvitsen!

Ja meitä on paljon!

 

Vastaukset

Kotiäiti

#178 Re: Re:

2012-03-03 17:51:26

#39: Työtön akateeminen - Re:

Pistää tuo että ne joilla ei ole lapsia eivät laske esimerkiksi kotona lapsiaan hoitavia äitejä työtä tekeviksi. Minulla on kaksi-vuotias, yksi-vuotias ja kohta laskettu aika toukokuussa uudelle vauvalle. Luuletteko että tämä ei tunnu välillä todella raskaalta työltä 24 kertaa 7, jossa ei auta kukaan, niinkuin kaikki muukin työ? Tästä kertyy myös ELÄKETTÄ sentää nykypäivänä. Se on valinta että lapset ensin ja sitte yhteiskunta ja ura. Aikaa on 65 asti olla uraputkessa jos saa. Ei haluta märistä työpaikalla joskus että en tiedä lasteni lapsuudesta juuri mitään, milloin ne oppi potalle, mitä ne itki, mitä oppivat..