Vetoomus ekaluokkalaisten lähikouluun pääsemiseksi!!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

02.03.2012 20:41

Hienoa!Toivotaan todellakin että järki voittaa,koska lopulta tässäkin on kyse siitä,halutaanko asia hoitaa niin,että alueen ekaluokkalaiset pääsisivät jatkossakin oikeaan lähikouluun. ;)

Vastaukset

hv

#2 Re:

2012-03-02 22:11:51

Hyvä homma, toivottavasti toteutuu :)

Osui vain silmään pätkä erityisoppilaista ja kuljetuksesta. Kahden erityisoppilaan äitinä olen tyytyväinen että on mahdollisuus ilmaiseen kuljetukseen ja että on paikka jossa lapseni voivat käydä koulua. Mutta, kuten siinä pätkässä luki, jos lapseni siirrettäisiin ekaluokkalaisten alta esim. Kuoppakankaalle, koulumatka pidentyisi ja edessä olisi uusi iso koulu. Vanhimmalla pojallani on vaikeuksia siirtymätilanteissa ja varsinkin jos tulee uusia odottamattomia asioita. Eikä lapseni voisi opiskella rauhassa koska on vaikeuksia isossa ryhmässä toimimisessa. Kummatkin oppivat paremmin pienissä luokissa. Miksi siis pitäisi laittaa lapset isoon ryhmään jolloin opiskelusta ei tule mitään? Ja mistä esim. Kuoppiksella löytyy tilat erityisoppilaille kun muutenkin on ahtaita kouluja? Tämä on vain minun mielipiteeni, en halua pahoittaa kenenkään mieltä :)

niih.

#15 Aikoinaan repparin rehtorin kanssa tapellut

2012-03-12 14:29:17

#1: -

Semmonen juttu että "linjarajaukset" eivät päästä kaikkia lapsia kaura-ahossakaan tuonne kouluun, Kuoppakankaalle pitkiä matkoja ja vaarallisesti moni joutuu edelleen kulkemaan. aikoinaan omaa poikani olisi järjen mukaan pitänyt aloittaa ko. koulussa, olihan kouluun 200m. silti lapselle osoitettiin paikka Kuoppakankaan koulussa. Repokankaan koulun rehtorinkin kanssa aikani kättä väänsi asiasta. tämän takia jouduimme muuttamaan. Että olisi tarkastelun paikka noiden linjarajausten kanssa että tosiaan saatais koululaisille turvallinen koulumatka yms. Pitäkää siis puolenne!!!! Matka kuoppakankaalle on pitkä ja kivinen pienelle, sitä paitsi koulu on kuoppakankaalla suuri ja siellä on kiusaamista valitettavan paljon.