Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#240 Re: Re: Onko harjun tuhoamista kannattavia enemmän kuin suojelijoita?

15.11.2010 16:54

#239: Vieras - Re: Onko harjun tuhoamista kannattavia enemmän kuin suojelijoita? 

 Sanat ovat ihan oikein. Jos esim. 3000 asukasta laittaa nimensä nettiadressiin, niin se ei tarkoita, että loput kunnan asukkaista eli 27 000 olisivat adressia vastaan ja että kannattajia olisi vain 10%. Loppujen eli 27 000 asukkaan mielipide puuttuu, se voi olla puolesta tai vastaan. Syyt puuttumiseen ovat tietenkin moninaiset (eivät tiedä koko asiasta mitään, eivät välitä ilmoittaa mielipidettään, eivät pääse nettiin, ovat lapsia tai vanhuksia jne. jne.).

Eli: jos harjun suojelijoiden ja suojelua vastustavien suhde halutaan virallisesti selville, tarvitaan kuntaäänestys. Tällöin puuttuvat äänet eivät haittaa, koska vain annetut äänet lasketaan (kuten esim. kuntavaaleissa). Ei tämä sen vaikeampaa ole.  

Vastaukset

Vieras
Vieras

#243 Re: Re: Re: Onko harjun tuhoamista kannattavia enemmän kuin suojelijoita?

2010-11-15 19:48:51

Vieras Urho
Vieras

#244 Re: Re: Re: Onko harjun tuhoamista kannattavia enemmän kuin suojelijoita?

2010-11-15 20:15:22

#240: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Onko harjun tuhoamista kannattavia enemmän kuin suojelijoita? 

 Ei taida olla ihan 3000 nimeä adresissa. Vähennetään vielä ulkopaikkakuntalaiset, pienituloiset, eläkeläiset,  opiskelijat ja vauvat, ja työttömät joiden ei tarvitse maksaa kunnallisveroa; joiden ei tarvitse maksaa suojelusta. Uskomatonta ovat arviot henkilöistä jotka eivät pääse nettiin. Eivät he automaattisesti ole suojelun kannattajia. Saattaisivat ennemmin vastustaa, kunhan tietäisivät kuinka paljon heidän pitäisi suojelusta maksaa. Palveluita pitäisi vähentää tai korottaa veroäyriä. Älkää nyt kukaan enää puhu maanvaihdon edullisuudesta. Jos se olisi niin edullista kuin on väitetty, winwin, silloin voitaisiin lunastaa kaikki Sorolan maat. Ja Pälkäne. Sen jälkeen  kaavoitettaisiin lisää ja valloittettaisiin Turku. Eihän sitä oikeasti kukaan halua. muuta ehkä Rovaniemi. Helsinki on liian kallis ylläpidettäväksi.