VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Pohjanmaa

#2800 Joku kommentoi maatalouden saastuttamista

26.03.2012 23:02

Viitattiin siihen, että maanviljelijät saastuttavat vesistöt omahyväisine viljelyineen tms....

Niin, kyllä minä kuitenkin ajattelen asian sillälailla, että ihan meitä syömäreitä varten tuota tekevät. Siis ihan teitä Helsingissä asuviakin. Olishan se hienoa joo kun pysyttäs kaikki luomuruoalla hengissä, mutta kun ei se ruoka vissiin täs maailmas riitä kaikille vaikka kuinka tehomaatalouttakin yrittävät.

Susikeskustelut on menny aivan älyttömyyksiin...... Sellaset ihmiset huutaa, ettei mettästäjät erota sutta koirasta, jotka eivät ite erota edes kuusta männystä.

Huudetaanko me täälä sisäsuomessa, että mitä pitäs tehdä katajanokalla tai sörkässä????
No ei tasan huudeta, kun ei meillä ole mitään hajua miten sielä eletään.
Onko ihan pakko puuttua sellasiin asioihin, mistä ei tiedä YHTÄÄN MITÄÄN.

Auli suden muistokulkueessa kulkee taas porukkaa värikkäissä muotivaatteissa, lävistyksissä jne jne... Näkee jo kilometrin päähän, että ei tollaset ihmiset ole edes koskaan metsässä käyneet.

Vastaukset

Heka

#2804 Re: Joku kommentoi maatalouden saastuttamista

2012-03-27 09:56:24

#2800: Pohjanmaa - Joku kommentoi maatalouden saastuttamista

Susia ei omista ne jotka niiden luona asuvat. Ne ovat yhteinen rikkautemme. Jos ei tykkää niistä, ei korven keskelle kannata muuttaa. Liikun itse paljon luonnpssa eikä sudet kyllä pelota yhtään.

Heka

#2805 Re: Joku kommentoi maatalouden saastuttamista

2012-03-27 10:15:23

#2800: Pohjanmaa - Joku kommentoi maatalouden saastuttamista 

 

Viljely on tärkeää, mutta viljelyssä voi omilla valinnoilla vaikuttaa ympäristöystävällisyyteen. Vesistöjen rehevöityminen on vakava ympäristöongelma. Ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tarpeen, vaikka vähän maksaisivatkin enemmän. Nouskoon sitten leivän hinta vaikka sen verran. Tuntuu vaan että maalla eivät kaikki kunnioita luontoa tippaakaan, vaika siellä pitävät itseään luonnon läheisinä. Tapetaan sudet sukupuuttoon Suomesta ja säästetään kustannuksissa myrkyttämällä vesistöjä. Pr...kl meitä ei ketkään Hesalaiset tollot määräile! Helsinkiläistenkin keskuudessa on epärealismia asioista esim. häirikkö susien kaatoluvat pitäisi saada nopeasti, mutta mitään muita lupia ei tarvita. Näin susi viisaana eläimenä oppii ettei ihmisille pidä häiriköidä.