Ei sikatehdasta Nousiaisiin

Kommentoitu viesti

Nousiainen päättää

#209 "208 Sikaloiden tulevaisuus

06.04.2012 16:14

Olen sitä mieltä etteivät sikatehtaan omistajat tai hoitaja Alitupa voi jääräpäisesti
tuhota ympäristöä ja saastuttaa tuhansien ihmisten hengitys ilmaa ja ympäristöä. Kuntien
päättäjien on kuultava vaatimuksia sikalan haitoista, Keskustelu tulisi aloittaa miten
tämän nykyisen sikalan toiminta saadaan järjestykseen.esim lietekaivot kannet,luvaton, rakentaminen lietteen, ajo tiellä ja pelloilla. Ainoa järkevä ratkaisu olisi että
Nousiaisten kunta vuokraisi Sikalan ja halleihin haettaisiin yrittäjiä jotka työllistävät
eivätkä haise. Ensi sikala toiminta tietenkin lopetetaan. Mitä maksaa? ei paljon,kun sikala
on nykyisin liian pieni, joten sen toiminta on kannattamatonta, Omistajien, Alituvan ja muiden suuru......n h.....jen mielestä.

Vastaukset

jarmo

#215 Re: "208 Sikaloiden tulevaisuus

2012-04-08 18:11:22

#209: Nousiainen päättää - "208 Sikaloiden tulevaisuus    

Vastaajassamme on viesti jossa kerrotaan että : maskun ja nousiaisten kunnat eivät tätä asiaa päätä, vaan päätöksen tekee ATRIA ja Alituvan suur-tilan 6.polven sikala yrittäjä. Noh noh toppuutellaans vähän. Kyseinen soittaja ei ehkä tiedä että Suomessa on laki ja järjestys. Käsitykseni mukaan päätäntä ja "vaikutus kanavien"marssijärjestys on tässä tapauksessa kutakuinkin seuraavan kaltainen: Ylimpänä on Korkein hallinto-oikeus, hallinto-oikeus ja lounais-suomen ympäristökeskus tai ely keskus ja näihin voi jättää huomautuksen ja tai valituksen. Tässä tapauksessa kutsun sitä jopa velvollisuudeksi koska hanke vaikuttaa niin moniin asukkaisiin. ADRESSIN kautta voimme vaikuttaa kuntien päättäjiin ja muuttaa kuntiemme päättäjien suhtautumista hankkeeseen, sillä mehän olemme heidät sinne äänestäneet. PÄÄTTÄJIEN on pakko meitä kuunnella, MITÄ SUUREMPI Joukko sen suurempi ääni. VIIMEISENÄ tässä päätäntä ketjussa ovat rahoittajat ja HÄNNÄN HUIPPUNA Alitupalaiset, sillä hehän tässä ovat lupaa hakemassa.