Huutokauppa uudistus pois!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

11.04.2012 19:53


R.I.P GoSupermodel!!!

Oletteko samaa mieltä, että goSusta on tullut huono paikka, vaikka olisistkin VIP? minusta ainakin! Joten levitä sanaa ja tee näin:

-Valittakaa modeille
-Valittakaa ylläpito osiossa
-Tehkää kessoja, jossa kapinoitte
-mottoon esim R.I.P GoSupermodel
-Laittakaa tämä viesti eteenpäin...

sanokaa vaa kaikki Fa*kkinne ylläpidolle

Ja tää on omistettu ylläpidolle: http://www.youtube.com/watch?v=atBHIBoUKmw

Vastaukset

Ninpsu

#2 Re: UUDISTUS POIS

2012-04-11 19:56:45

#1: -

Lähetin modeille viestin jossa ilmoitin asiani selkeästi :)

Korppukirppu

#3 Re:

2012-04-11 20:16:50

#1: -

Juuri näin! >:( Osto - ja myyntimahdollisuudet kaikille!

Julia.P

#18 Re:

2012-04-12 12:29:38

#1: -

Modeille valittamisesta ei oo hyötyä, ne ei vaikuta uudistuksiin.

 

 

Eli siis monia on kuohuttanut tämä huutokauppa juttu.
Yleensä en itse ole osallistunut nähin valituksiin, siitä että "se ja se uudistus - ihan tyhmää" tai en ole valittanut, että "VIP:it saa flipperin ja timantteja ja gorahaa ja me ei saada mitään". Mun mielestä Gosu pyörii VIP:ien rahojen avulla ja ok et niillä on etuoikeuksia.

Mutta nyt on menty liian pitkälle. Enää ei ole kyse siitä - että VIP:eillä on etuoikeus flipperiin tai timantteihin tms. juttuihin, joita meillä ei (siinä muodossa) ole koskaan ollutkaan. Nyt on kyse enneminkin siitä, että meiltä OTETAAN POIS -riistetään sellainen ominaisuus, joka meillä on ollut. Enää se ei ole "Osta ja saa etuoikeus", nyt se on enneminkin "Osta itsellesi takaisin tämä ominaisuus".

Kärjistetysti voisi väittää, että kohta VIP:it saavat vaihtaa vaatteita millon haluavat ja me "tavalliset" vain kerran viikossa tms. Eli kyse on oikeuksien poistosta!

Näistä "KAPINOISTA" tms. ei ole hyötyä sen suuremmin, mutta Lakosta voisi olla.
Ehdotankin siis - että ylläpito saa ajattelemisen aihetta, kun KAIKKI jotka pystyvät yrittävät olla ilman gosua VIIKONLOPUN AJAN.

Aloitamme siis suuren lakon, joka kestää perjantai-illasta klo 21 aina sunnuntai iltaan klo 21 - tavoitteena on siis kaikkien osoittaa se mielipaha, jonka tämä uudistus on aiheuttanut!

Tule forkalle keskutelemaan ja levitä viestiä eteenpäin!
http://fi.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=3504945

-SARKKI-PARKKI & KIRPPIS


PS. Rakkaat modet & ylläpito lakkoilu on sallittu Suomen lain mukaan ja tätä ketjua ei lakipykälien nojalla voida poistaa, tai muuten kyseessä on rikos lakia vastaan. Lakon estäminen on kielletty laissa!

Pps. Kyseessä on alaikäisille (kohderyhmä - toki poikkeuksia) suunnattu kehittävä ja kasvattava ympäristö (vrt. koulu), joka ei lain mukaan saa eri arvoistaa eri varakkuusluokkia ja tämä uusi sääntö (vrt. sääntömuutos josta keskustelin yllä) tekee parannuksen vain rikkaita kohtaan - joka on Suomen lakipykälien vastainen!

Anonyymi ahdistelija.

#19 Re: Modeille valittamisesta...

2012-04-12 16:58:27

#1: -

Modeille on turha valittaa, niille tulee vaan lisää työtä, ihan kuin niillä ei olisi jo tarpeeksi.


Vieras

#23 Re:

2012-04-12 17:38:21

#1: -

Haha! Ei tommonen forkan roskaaminen hyödytä. Modeille valittaminen ei auta, koska ne ei näistä uudistuksista päätä! Valittaminen ei auta, koska jos ootte uutisii lukenut, niin siellä lukee, että uudistus ON ja PYSYY! Suurin osa kaikista jutuista on silti maksuttomia. :) Itsekin olen vipitön, mutta en valita uudistuksesta.


Vieras

#40 Re:

2012-04-12 19:16:34

#1: - Miks modeille valittaa, kun ne ei sille voi mitään?

 

Oikeutta VIP:ittömille!

#50 Re: Huutokauppa uudistus pois!

2012-06-19 18:09:59

#1: -

goSun ylläpitäjät sanoivat ennen huutokauppa uudistusta, että vaatehuone osto/myynti juttu olisi pysyvä, mutta kuinkas kävikään? Vain VIP:it saavat myydä vaatteitaan! Missä on tasa-arvo? Kohta gosussa saavat olla varmaan vain ne, joilla on VIP. Roskaa!