Ei sikatehdasta Nousiaisiin

Kommentoitu viesti


Vieras

#303 Ei puumerkkiä,eikä tule..

25.04.2012 22:10

Immanuel Kant on aikoja sitten nähnyt kieltojen turhuuden,tosin tämän adressin aloittajat eivät sitä ole sisäistäneet.Sinänsä tällä ei itse asiaan ole mitään merkitystä,se että Nousiaisista on reilut neljä ja puolisataa allekirjoittajaa ja Maskusta hieman enemmän,loppujen ollessa kuka mistäkin,ei vaikuta sitä eikä tätä kun asia etenee hallinnossa joka tätäkin lupaa tulee käsittelemään.No ei kukaan kiellä suuria ajattelemasta,itseäni sen sijaan kiinnostaisi tietää mihin palauttaa ne keltaiset a,nelos saastat jota omaankin postilaatikkoon on tunkettu ?

Vastaukset


Vieras

#304 Re: Ei puumerkkiä,eikä tule..

2012-04-26 01:50:25

#303: - Ei puumerkkiä,eikä tule..

laita vaikka työ paikkasi ilmoitustauluun, tehdas voi kiinnostaa.kaikki eivät tiedä sikatehtaasta vielä.hallinto päättää jakuntalaiset kärsivät ja maksavat viulut? jos ei rajoituksia noudateta maantiellä melko villiksi menee.sinun mielestäsi yksi ihminen saa pilata muiden asumisolosuhteet? asetu niiden asemaan ketkä asuvat vaikutuspiirissä.eivät nämä ihmiset täällä turhasta valita lue koko viestiketju läpi tai ainakin hurja kuvaus vehmaan biolaitoksesta 1-2 sivua sitten. kyllä on kurjat oltavat ja mikäli huonostikäy sama tapahtuu nousteessa ja maskussakin.sääliksi käy niitä jotka ovat talonsa sinne rakentaneet ja rahansa hukkaan laittaneet.totta on että harvoin päättäjät kansaa kuuntelevat mutta jotenkin viesteistä saa sen kuvanettä kummallisia juttuja on siellä tapahtunut voipi olla että hallinto näkee tästä läpi ja jättää luvan myöntämättävai sillä perusteella että vastustus lähi alueella on suuri.hannkeen vastustuksen ollessa näinkin mittavaa luulisi yrittäjä tahonkin miettivän tarkkaan kannataako hanketta viedä eteenpäin?kiellot lait määräykset asetukset valtioiden rajat on oltava koska on  ihmisiä joitka eivät kunnioita esim naapurinsa oikeuksia.yrittäjällä on öikeus hakea lupaa ja asukkailla oikeus vastustaa kaikin laillisin keinoin mikäli jompikumpi sortuu laittomuuksiin siinä kohtaa astuu esiin hallinnon eri tahot ja asettavat erilaisia "kieltoja " tai määräävät rangaistuksia. sinäkin voit allekirjoittaa vaikka vain naapurisi tähden ja osoitaa tukesi hänelle .

YMPÄRISTÖÖN JÄÄ VAIN KARMEA LEMU

#308 Re: Ei puumerkkiä,eikä tule..

2012-04-26 21:15:18

#303: - Ei puumerkkiä,eikä tule.. 

Mää en kuule tässä asiassa tartte yhtään filosofii, enkä muutakaan ulkopuolista ajattelijaa. Kyl mun nokkani kertoo, mitä tästä sikala-asiasta mun täytyy ajatella. Mä olen varma, että toi Immanuelkin olisi kirjoittanut nimes listaan, jos kaamea katku ja hirvittävä haju olisi tullu sen tontille. Sillon kun tämä Immanuel noita ajatuksiaan on pähkäilly, ei ole ollu yhtään tämmmösen kokoista sikalaa. Jos olisi ollu, se olisi varmaan vaatinu, et ne KIELLETÄÄN. Kauheassa KRÄÄSÄSSÄ EI NIMITTÄIN AJATUS KULJE. Se olis haitannu Immanuelin työn tekemistä. Ei olis paljon kerrottavaa jälkipolville. Joten KRÄÄSÄ TULEE, OLETKO VALMIS!