Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Musiikin, ei "musiikin" kuluttaja ja osaaja

#341 Re:

27.04.2012 06:54

#328: -

Heppoisastipa kirjoittelet! Tuonpuolen harakatkin nauravat tälle moukkamaiselle toiminnalle Onkilahden koulun ongelmia ratkaistaessa. Eivät ne Jurista johdu. Asiaan aikamoisen paljon perehtyneenä ihmettelen, miten työilmapiiriongelmat kyseisessä koulussa on vuosien saatossa jätetty hoitamatta. Asiasta vastuussa on rehtori ja hänen esimiehensä. Mikäli he eivät siihen pysty, on Suomessa ainakin muutama huippuosaaja varmasti aina käytettävissä. Asia olisi ollut tärkeä. Ja kun sitä ei ole hoidettu, olisi mielestäni ollut syytä nytkin miettiä rehtorin vaihtamista. Vaasalaisena veronmaksajana minulla on oikeus saada tietää oikeat syyt Jurin erottamiseen - ilman mesomista, ilman huutamista. Sivistyneesti. Olen lukenut asiasta monen monta paperia ja vähäiset hiukseni ovat olleet hämmästelystä ja häpeästä pystyssä jo pitkään! Toivottavasti Juri saa viedyksi asiansa eteenpäin, häntähän ei ole kunnolla vielä kuunneltu. Ja jaksaisi viedä asian mahdollisimman pitkälle.

Tällä menolla Vaasasta ei tule sivistyskaupunkia. Ajatellaanko ja toimitaanko täällä monissa asioissa"väärällä päällä", vai eivätkö vain rahat ole riittäneet pätevien koulutoimen virkamiesten palkkaamiseen?

 

Vastaukset

Syvä huokaus lasten ja musiiknopettajien vuoksi

#351 Re: Re:

2012-04-27 14:02:18

#341: Musiikin, ei "musiikin" kuluttaja ja osaaja - Re:  

 Kiitos tästä kommentista!!!Kiteytit tähän meidän monien ajatukset jo12 vuotta sitten lapseni ollessa musiikkiluokilla,näin tämän huonon ilmapiirin koulussa,silloinen rehtori teki parhaansa,mutta "uusi "ei ainakaan ole pystynyt pitämään edes sen aikaista ilmapiiriä vaan se on huonontunut ,eikä sille ole tehty mitään!Eikä se johdu Jurista! Kummallista etä hänestä on tehty syntipukki,tässä nyt vaan käy niin että ongelmat eivät Juriin lopu koska ei ne hänestä alkaneetkaan!Juri on taiteilija rehellinen periaatteen ihminen jolle musiikki on koko elämä ja sen eteenpäin vieminen sydämen asia,itseään säästämättä hän on yötä tehnyt! 12 tunnista hän sai palkan ,mutta vähintään toiset 12 tuntia hän tavalla tai toisella käytti lasten ja musiikin hyväksi joka viikko!  Eihän mikään yhteen ihmiseen kaadu,mutta moni asia tulee muuttumaan eikä välttämättä parempaan suuntaan!Juri on ollut musiikinopettjille työtoverina hyvin arvokas taitava työtoveri sanan suurimmassa merkityksessä ja oppilaille lämmin ,välittävä ja työhönsä sitotunut opettaja..Tämä kaikki uhrataan sille että jotkut eivät ole olleet tehtäviensä tasalla,eikä ole nähty ajoissa missä mennään!Omalla vahvalla persoonallaan työtä tekevää on helppo käyttää maalitauluna kun halutaan itsekkäästi ajaa omia "juttuja" Yläkoulu ei voi pestä käsiään tästä sopasta,ovat syvällä kattilan pohjalla,heistä jokainen tietää oman osansa tässä aivan varmasti,onko pyritty minkäänlaiseen yhteistyöhön????Syytämme lapsia ja nuoria koulkiusaamisesta,Juri on mitä suurimmassa määrin usean ihmisen työpaikkakiusaama::katsokaa peiliin jos uskallatte ja tehkää tarvittavat johtopäätökset,,vieläkin on mahdollista olla rehellinen itselle ja muille!!!!!!!!!!!!!!!!!!