Ei sikatehdasta Nousiaisiin

Kommentoitu viesti

Luomu kakka tuoksuu hyvälle!!!

#401 Re: Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!!

24.05.2012 17:21

#400: Hajuaisti tallella - Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!!

En luule. Kokonaisvaltaisesti kaikille elollisille olisi parempi mikäli ihmiskunta siirtyisi luomutuotantoon sikaloita myöten.

Kritisoin vain sitä etteivät kaikki ymmärrä mikä olisi ympäristölle parasta. Haju ei ole huonoin vaihtoehto, huonoin vaihtoehto on hajuton keinolannoite.

Kertokaa ihmeessä jos olen väärässä?

 

Vastaukset


Vieras

#402 Re: Re: Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!!

2012-05-24 20:30:33

#401: Luomu kakka tuoksuu hyvälle!!! - Re: Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!! 

 Haju tulee olla hajautettua, ettei yhdessä paikassa haise sadan keskikokoisen sikalan verran. Koko vuoden p....aa ajetaan etäsäiliöihin, sekoitetaan, pumpataan ja kärrätään. Normaalit maaseudun hajut kyllä kestetään, muttei tällaista koko aikaista käryä läpi vuoden. Olen samaa mieltä, että ihmiskunnalle olisi parasta siirtyä luomuun, mutta siinäkin on monta kysymystä. Miten luomussa saataisiin sellaisia satoja, että tämä kasvava ihmiskunta tulisi ruokittua. Tuossa edellä eräs kirjoittaja lainasi eilistä Maaseudun Tulevaisuutta, jossa taas kerran kirjoitettiin lihan kulutuksen vähentämisen tärkeydestä, jos tämä maapallo halutaan pelastaa. KASVIKSIA LAUTASELLE!


Vieras

#407 Re: Re: Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!!

2012-05-25 15:35:29

#401: Luomu kakka tuoksuu hyvälle!!! - Re: Re: Huomio! Luomuhajua lisää!!!!!! 

kyl ne nousten siat syövät keinolannotteella kasvatettua viljaa, se on varmaa. ja soijaa jonka tieltä on sademetsää raivattu niin maan perusteellisesti... mitä luomu kakkaa se sitten on, älkää nyt täällä mainostako sitä minään luomuna. luomukakalle ei tarvii mitään yva menettelyä....