Vaatimus julkishallinnon laitoksille yhteistyön lopettamisesta Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen kanss

Kommentoitu viesti

Hinta ja laatu ratkaisevat
Vieras

#42 Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?

07.12.2010 09:33

#29: Vieras - Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?     

"Ei nähtävästi riitä mikään. Tämä MOT:n dokumentti aiheesta tuli jo vuosi sitten. Nyt juuri HS:n jutun ilmestyttyä Kelasta on kerrottu toimittajille, että sopimus Koivuniemen firman kanssa on "vastikään" uusittu taas kahdeksi vuodeksi. Että näin."

Kai sitä pitää olla joku toteennäytetty rikos ennen kuin mitää sopimuksia voidaan purkaa? Muutenhan kuka tahansa yrittäjä voisi mustamaalata halvemmalla tarjoavaa kilpailijaansa vaikka kuinka.

Eihän siinä edes ole suurta eroa riistämisessä maksaako työstä 2000 euroa vai 4000 euroa. Kumpikin on kuitenkin paljon enemmän kuin Kiinassa tai Intiassa ja sillä elää täällä. Mitään minimipalkkaa Suomen laki ei edes tunne.

Nettoveronmaksajana kannatan hyvän ja halvan ostamista verorahoilla.

 

Vastaukset

Tiitterä Tino
Vieras

#43 Re: Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?

2010-12-07 13:39:18

#42: Hinta ja laatu ratkaisevat - Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle? 

Nettoveronmaksajana minäkin kannatan "hyvän ja halvan" ostamista, vaan kyllä tässä tapauksessa, jossa muun muassa oikeusoppineiden mukaan räikeästi rikotaan työlainsäädäntöä, raha EI saa olla ainoa ratkaiseva tekijä.

Jokin moraalinen raja meillä veronmaksajillakin on, ja se raja tuli nyt tässä vastaan. Se, että Suomessa hankintasopimuksista päättävät tahot tuijottavat "direktiiviuskovaisesti", tsaarinaikaisten menetelmien peruna vain hintaa, ei oikeuta moraalittomuuteen, joka koskee mm. viattomia lapsia ja koteihinsa sidottuja naisia/perheenäitejä.

Pommittakaa/painostakaa esim. sähköpostein ja puheluin kansanedustajianne, Kelaa, tullia ja verohallintoa. - Tämä on sietämätöntä ihmisoikeuksien loukkausta - rakkaassa Suomessamme. Eikä sitä todellakaan voi ignoroida sillä perusteella, että jossakin muualla asiat saattavat olla vielä huonommin.

 

Tämä case on pakko selvittää pohjamutia myöten. Toivotan voimia kaikille uskonnon uhreille. Helppoa tämä ei varmasti tule olemaan.

Riistäkööt - kunhan ei minua?
Vieras

#44 Re: Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?

2010-12-07 16:03:50

#42: Hinta ja laatu ratkaisevat - Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle? 

 

Toivottavasti veronmaksajana myös itse teet ympäripyöreitä päiviä akateemisella tutkinnolla kahdella tonnilla kuukaudessa.