Eläinsuojelurikkomuksista ilmoitettava heti viranomaisille

Kommentoitu viesti

Turkistaajajien elämä ei käy kateeksi
Vieras

#10 Kettutarhaajien mieli pimeä

12.12.2010 12:03

"7 kotirauha kuuluu kaikille09.12.2010 16:50
ei ole peiteltävää ! mutta kotirauhasta aion kyllä pitää kiinni, täälä muuten otetaan KOVAT OTTEET kun tavataan. PS.Todellakin syytä pelätä !"

Juuri tämä ylläoleva vastaus kertoo sen olennaisiman eläintenkiduttajien sielunmaailmasta,eli vastauksesi paljastaa sinusta juuri sen, että millainen ihminen tekee työtä rääkkämäällä ja kiduttamalla puolustuskyvyttömiä eläimiä. Normaali tasapainoinen ihminen ei pysty tuota kidutustyötä tekemään, mitä sinä teet.

Väkivaltainen vastauksesi ilmenee varmaankin myös muualla, eli kotona...hellan ja nyrkin välissä.... Näin luultavasti kohtelet vaimoasi ja lapsiasikin, säälin heitä ja otan osaa.

Sinua luultavasti ei edes hävetä lapsesi ja vaimosi edessä, että et ole pystynyt parempaa työtä hankkimaan, vaan joudut tienaamaa lauantaimakkarasi ja oluesi (mitkä ovat varmaan perheesi perusravinto) kiduttamalla eläimiä.

Samalla muuten, kun käy ostamassa iltaoluesi, että kestät elämääsi, niin käy vaikka lääkärissä. Vaimosi ei varmaan sinua sinne uskalla patistaa, näin oletan.

PS. TIESITHÄN, ETTÄ LAUNTAIMAKKARASSA EI OLE VITAMIINEJÄ, EIKÄ MUUTAKAAN RAVINTEITÄ, JOTKA OVAT VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ AIVOJEN TOIMINNALLE JA YLEISELLE HYVINVOINILLE.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#11 Re: Kettutarhaajien mieli pimeä

2010-12-12 12:29:21

#10: Turkistaajajien elämä ei käy kateeksi - Kettutarhaajien mieli pimeä  

 olen muuten,raitis, tupakoimaton ja monipuolista urheilua harrastava hyväkuntoinen MIES. valmennan myös muutamia tulevia kykyjä. ravintopuolella löytyy kyllä tietoa vaikka millä mitalla. makkara/olut, korvataan lihalla,munilla  kalalla ja maidolla.  PS. myös perheeni harrastaa liikuntaa, juuri tälläkin hetkellä poikani on kilpailuissa. jo peruskoulussa aikoinaan minut valittiin ryhtinuoreksi. olenkin aina pitänyt pääkopan kuntoa tärkeimpänä menestys tekijänä niin urheilussa kuin turkistuottajana.