Eläinsuojelurikkomuksista ilmoitettava heti viranomaisille


Vieras

#1 Nyt kaikki kyttäämään!

04.12.2010 23:41

Jokainen olkoon jatkossa vasikoimis velvoitettu. Lisäksi me, mahtavan neuvostoliiton perilliset vaadimme, että jatkossa tarhakettujen tulee saada ihmisoikeus ja sosiaalitukea että työmarkkinatukea. Karvakasan työurahan alkaa vasta karvahattuna.

Ps. Mille viranomaistaholle kerron että naapuri ja sen muija kinasteli mukamas "ennenaikaisesta siemensyöksystä"? Kyllä se on paskapuhetta! Kansalaispoliisi sen nyt paremmin tietää.

Vieras

#2 adressi

05.12.2010 11:41

Täydellisen luokatonta

Vieras

#3 yksityisyys kunniaan

06.12.2010 21:52

kannatan VAIN TURKISTILOJEN YKSITYISYYTTÄ ! kaikenlainen kutsumaton liikkuminen turkistilojen alueella on kotirauhan rikkominen.

Vieras

#4 Ei tässä kytätä

07.12.2010 12:12

Tarkoitus ei ole alkaa kyttäämään ketään. Mutta joku kyttää ja käyttää tätä omiin tarkoitusperiinsä. Tällainen toiminta pitäisi kriminalisoida
Eläinten kohtelu kertoo kaiken olennaisen ihmisestä
Vieras

#5 Kotirauhan rikkominen ei pelota niillä, joilla ei ole peiteltävää

08.12.2010 19:43

Adressin "luoja" toteaa eläintiloilla tapahtuneita kuvauksia "Muoti-ilmiöiksi" Aikaa naurettavaa populismia, ei vetoa kenenkään älylliseen ja ajattelevaan ihmiseen. Kysynpä vain, että miten nämä kärsimykset ja eläinten kaltoinkohtelut olisivat koskaan tulleen esille muutoin ?
Ettäkö ihan itse olisivat nämä puolustuskyvyttömien eläinten kärsimyksillä leipäänsä tienaavat "ihmiset" tulleet julkisuuteen kertomaan, miten huonosti pitävät elinkautisvankejaan...Heh heh...Ihmisen ahneuden ja julmuuden määrä on mittaamaton.

Ihmettelen syvästi, miten joku voi leipäänsä tienata tuolla "elinkeinolla". Nostan hattua ja kiitän ja kumarran syvästi näille edelläkävijöille, jotka ovat rohkeasti uskaltaneet toimia ja tehdä jotain, sillä turkistarhan elinkautisvangit eivät valitettavasti voi soittaa lääkärille tai poliisille oloistaan. Valitettavasti ihmisten moraali on sitä tasoa, että missä tämä maa makaisia, jos ei joku kyttäisi ja valvoisi ! Niillä, joilla on moraali ja omatunto ja jotka toimivat ja elävät elämää ja eläimiä kunnioittaine, ei ole mitään peiteltävää, ja he eivät tunne mitään uhkaa "kotirauhan" rikkomisesta. KOtirauhansa puolesta pelkäävät ovat juuri niitä, joilla ei ole puhtaat jauhot pussissa, miksikäs he muuten siitä olisivat niin tohkeissaan.
Hyvät ihmiset pitävät myös eläimiä hyvin, se totuus ei katoa mihinkään. Eläin on puolustuskyvytön ja aseeton ihmisen edessä.
ppp
Vieras

#6 Re: Kotirauhan rikkominen ei pelota niillä, joilla ei ole peiteltävää

08.12.2010 21:10

Oksettaa tällaset turkiselinkeinon edustajien imagomielessä kasaamat adressit. Tää on aivan naurettavaa, hävetkää Päivi Mononen-Mikkilä, Tuula Dahlman ja kumppanit jos edes osaatte. Oma lehmä teillä tässä vaan on ojassa, koska alatte pikku hiljaa itsekin tajuta, että turkistarhauskielto on Suomessakin edessä lähivuosina. 


Vieras

#7 kotirauha kuuluu kaikille

09.12.2010 16:50

ei ole peiteltävää ! mutta kotirauhasta aion kyllä pitää kiinni, täälä muuten otetaan KOVAT OTTEET kun tavataan. PS.Todellakin syytä pelätä !

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.12.2010 08:45



Vieras

#9 nr. 5:lle

11.12.2010 12:00

parempi olisi kun jättäsit nämä kettu-asiat ammattimiehille. on tuo sun pääkoppa melko huonona. koita katella jotain hoitoa sille.
Turkistaajajien elämä ei käy kateeksi
Vieras

#10 Kettutarhaajien mieli pimeä

12.12.2010 12:03

"7 kotirauha kuuluu kaikille09.12.2010 16:50
ei ole peiteltävää ! mutta kotirauhasta aion kyllä pitää kiinni, täälä muuten otetaan KOVAT OTTEET kun tavataan. PS.Todellakin syytä pelätä !"

Juuri tämä ylläoleva vastaus kertoo sen olennaisiman eläintenkiduttajien sielunmaailmasta,eli vastauksesi paljastaa sinusta juuri sen, että millainen ihminen tekee työtä rääkkämäällä ja kiduttamalla puolustuskyvyttömiä eläimiä. Normaali tasapainoinen ihminen ei pysty tuota kidutustyötä tekemään, mitä sinä teet.

Väkivaltainen vastauksesi ilmenee varmaankin myös muualla, eli kotona...hellan ja nyrkin välissä.... Näin luultavasti kohtelet vaimoasi ja lapsiasikin, säälin heitä ja otan osaa.

Sinua luultavasti ei edes hävetä lapsesi ja vaimosi edessä, että et ole pystynyt parempaa työtä hankkimaan, vaan joudut tienaamaa lauantaimakkarasi ja oluesi (mitkä ovat varmaan perheesi perusravinto) kiduttamalla eläimiä.

Samalla muuten, kun käy ostamassa iltaoluesi, että kestät elämääsi, niin käy vaikka lääkärissä. Vaimosi ei varmaan sinua sinne uskalla patistaa, näin oletan.

PS. TIESITHÄN, ETTÄ LAUNTAIMAKKARASSA EI OLE VITAMIINEJÄ, EIKÄ MUUTAKAAN RAVINTEITÄ, JOTKA OVAT VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ AIVOJEN TOIMINNALLE JA YLEISELLE HYVINVOINILLE.
Vieras
Vieras

#11 Re: Kettutarhaajien mieli pimeä

12.12.2010 12:29

#10: Turkistaajajien elämä ei käy kateeksi - Kettutarhaajien mieli pimeä  

 olen muuten,raitis, tupakoimaton ja monipuolista urheilua harrastava hyväkuntoinen MIES. valmennan myös muutamia tulevia kykyjä. ravintopuolella löytyy kyllä tietoa vaikka millä mitalla. makkara/olut, korvataan lihalla,munilla  kalalla ja maidolla.  PS. myös perheeni harrastaa liikuntaa, juuri tälläkin hetkellä poikani on kilpailuissa. jo peruskoulussa aikoinaan minut valittiin ryhtinuoreksi. olenkin aina pitänyt pääkopan kuntoa tärkeimpänä menestys tekijänä niin urheilussa kuin turkistuottajana.                                            

Jorma Miettinen
Vieras

#12 kenen vastuulla?

16.12.2010 18:27

Eiköhän sen eläinten hyvinvoinnin pitäis olla ihan turkistarhaajien vastuulla, eikä kenenkään muun? Tässä taas yritetään syyllistää niitä, jotka tuovat eläinten arjen (=kärsimyksen) esiin tutkivan journalismin avulla, eli tuomalla julkisuuteen tavan, jolla turkiseläimiä kohdellaan ja kasvatetaan (kuvat ja videot tarhoilta). Naurettavaa sysätä heille vastuu siitä, että tarhaajat eivät osaa huolehtia eläimistä.

Mutta vaikeaahan se on, taannoin eräs ruotsalainenkin tarhaaja totesi julkisuudessa, että minkkejä ei vain voi estää puremasta toisiaan. Olot vain ovat niin huonot ja pienet (ja lainsallimat!), että eläimet auttamatta kärsivät. Useassa maassa turkistarhaus on jo kielletty, ja kyllä Suomikin näiden maiden joukkoon joutuu liittymään tulevaisuudessa.
Vieras
Vieras

#13 Re: Kotirauhan rikkominen ei pelota niillä, joilla ei ole peiteltävää

19.12.2010 11:43

#5: Eläinten kohtelu kertoo kaiken olennaisen ihmisestä - Kotirauhan rikkominen ei pelota niillä, joilla ei ole peiteltävää 

kuka luonnossa hoitaa ? ja miten ?     Väitän, jotta turkiseläimen nokan edessä on kännykkä useita kertoja päivässä. 


Vieras

#14

27.12.2010 21:03

KOMPSIT KYBÄLLÄ NUMERO KYMPILLE!

Kuule hyvä turkistarhaaja, liha, munat, maito ja kala eivät sisällä kaikkia sekasyöjäihmisen tarvitsemia ainesosia. Itse en ole perehtynyt ravinto-oppiin hevonvitu vertaa, mutta silti näköjään tiedän enemmän ku sie. :'D

Häpeän suuresti sitä, että lajikumppanini sullovat eläviä olentoja pieniin verkkopohjaisiin häkkeihin ihan vaan nylkeäkseen niistä muotikuteita itseään täynnä oleville rumille ämmille.

Ja muodin perässä juoksijoille tiedoksi: RAADOT NISKASSA KULKEMINEN ON NYT OUT.

Ihan hyvä idea kuitenkin, että eläinsuojeluviranomaisille ilmotettaisiin aina, kun näkee eläimiä kaltoinkohdeltavan. Kannatan koko sydämestäni! Turkistarhaajat voisivat näyttää esimerkkiä, kun adressiakin asian puolesta keräävät ja kipittää kaikki soittamaan viranomaisille: "Päivää, minä sejase ansaitsen päivittäisen leipäni eläinrääkkäyksellä."

Eikö irvokkuudella oikeasti ole mitään rajaa?
make
Vieras

#15 iha ite

01.01.2011 08:34

ilman muuta, kun oikein rupean mätkimään ja roitimaan elukkaa ni ilmoittelen asiasta viranomaaselle. oikesti irvokuudella on raja.