Seis hyvitysmaksun laajentamiselle!

Kommentoitu viesti

Semi
Vieras

#2 Mallia Hollannista

15.12.2010 15:38

Ei minua oikeasti hyvitysmaksu haittaa, mutta se että meidän oikeuksia viedään pois ja samalla vaaditaan lisää maksuja! Se on väärin.

Jos maksuja laajennetaan, niin pitäisi myös oikeuksia laajentaa. Aluksi voisi poistaa Lex Karpelan ja katsoa Hollannista mallia.

Toinen käsittämätön asia on Teosto... Kerätään rahaa muiden nimellä, kuitenkin omaa toimintaa pyöritetään tällä kerätyllä rahalla. Palkkaa maksetaan itselle "omantunnon mukaan"... Kulut 5 miljoonaa vuodessa?!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#100 Re: Mallia Hollannista

2010-12-20 14:28:18

#2: Semi - Mallia Hollannista 

Kansa maksaa nyt jo turhasta. Hyvänä esimerkkinä Ylen ja Viestintäviraston yhteistyö mediamaksun muodossa. Tiesittekö, että erään 7 henkisen yksikön vuosibudjetti on jopa 1.5 miljoonaa euroa? Josta 20,000 euroa vuodessa on allokoitu puhtaasti kakkukahveihin.

Kyseinen valtion instituutti myös kuluttaa vuosittain satoja tuhansia "koulutustilaisuuksiin" jossa satapäinen henkilökunta viedään esimerkiksi Hämeenlinnaan ritarisaliin kymmenien ruokalajien illallisille, viineineen kaikkineen ja varsinainen koulutustilaisuus on 4 tuntia kestävä luento jossa kuunnellaan diibadaabaa synergia-hörhöiltä ja leikitään aikuisten piirileikkejä.

Tervetuloa hyvinvointivaltioon!