Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#425 Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 19:01

#423: Tämä nettiadressi ei levitä väärää tietoa. - Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

Kukaan ei ole mitään piilotellut, eikä ketään ole pidetty pimennossa. Kuka tahansa on voinut nuo lakipykälät lukea, jos lukutaitoa riittää. Lisäksi lakipykälä ei todellakaan ole mitenkään Suomelle ainutlaatuinen vaan samalla lailla joka ainoa maailman valtio pidättää itsellään oikeuden pakkorokotuksiin WHO:n sopimuksen mukaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#426 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

2010-12-15 19:08:07

#425: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

"Jos WHO, madallettuaan ensin pandemian luokittelurajoja, julisti sikapandemian, joka ei ole ollut tavallista kausiflunssaa kummempaa, niin mistä me enää voisimme olla varmoja siitäkään, milloin on juuri se oikea pandemia? Aasialaiseen menhtyi Suomessa -70 luvulla muutamia, mutta yhtään narkolepsiassa loppuikäänsä kituvaa ei jäänyt roketevaurioiden vuoksi murehtimaan kohtalonsa raakuutta.

Kumpi on sitten parempi, mutta siitäkin täytyy jokaisen saada ite päättää sen jälkeen, kun ensin haitat ja hyödyt on hänelle puolueettomasti kerrottu."

Valitettavasti!
Vieras

#432 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

2010-12-15 20:48:41

#425: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Uskottavuus on mennyt! Tutkikaa WHO!

WHO:lla on liian helppo nakki julistaa pandemiaksi mikä tahansa pikkuvirus, tai ei virusta laisinkaan, kun WHO ja monikansalliset lääkeyhtiöt haluavat panna rahoiksi milloin minkäkin EU- maan veroeuroilla.

Tutustukaa jokainen myöskin Lissabonin sopimukseen ja selvittäkää EU-komissiossa olevien henkilötaustat.

Sars- epidemiahuhun käynnistyksen aikaan Eurooppalainen kuuluisa lintuinfluenssatohtorikin unohti, että linnut eivät muuta idästä länteen vaan edelleenkin ne muuttavat etelästä pohjiseen ja päinvastoin, mutta WHO halusinuskoa häntä! Niinpä SARS:n olisi pitänyt levitä kiinasta meille, mutta toisin kävi?

WHO tehtailee pandemioita kun sille tehdään sellaisesta tilaus.