Seis hyvitysmaksun laajentamiselle!

Kommentoitu viesti

Mel
Vieras

#68 Re: Re: Re: Ei yllätä

16.12.2010 23:15

#65: parasemic - Re: Re: Ei yllätä 

 

Heitin tuon vertauksen koska pikkusormi ollaan siinäkin asiassa annettu ja koko kättä ollaan jo viemässä, kuten tässäkin asiassa. Molemmissa tapauksissa on myös kyse epäoikeudenmukaisuudesta. Nettirikollisuuden (sisältäen livattoman lataamisen) nojalla ollaan yksityisyyden suojaa heikennetty ja heikentämässä edelleen, joten epäsuorasti nämä todellakin liittyvät toisiinsa, vaikkei paras vertaus olekaan. Lisäksi liioittelen himan tarkoituksella jotta asian alyttömyys on selkeämmin nähtävissä. Pienestä kakasta kun tulee iso kakka kun hieman lisää volyymiä - ja yleensä silloin (viimeistään) se lakkaa olemasta hauskaa tai ok. Näissä asioissa kun on jo nähtävissä lumipallo vierii ilmiötä...

Vastaukset

parasemic
Vieras

#69 Re: Re: Re: Re: Ei yllätä

2010-12-16 23:23:25

#68: Mel - Re: Re: Re: Ei yllätä 

Yhdyn tähän. Tämä on huono tapa hoitaa asia, jos tätä aletaan laajentamaan myös esim. kännyköihin ja tietokoneisiin. Mutta vielä tässä vaiheessa mielestäni asia on aikalailla positiivinen, kunhan teosto oikeasti myös käyttää niitä rahoja musiikkiteollisuuden tukemiseen.

Tätä voidaan aika suoraan verrata siihen, että valtiot antavat tukea esimerkiksi vaikeuksissa oleville lentoyhtöille koska niiden pystyssä pysyminen on tärkeää yhteiskunnalle, vaikka ne rahat tulevat loppujen lopuksi suoraan veronmaksajilta.

abcdef