Seis hyvitysmaksun laajentamiselle!

Kommentoitu viesti

foobar
Vieras

#71 Re: Re: Re: Ei yllätä

17.12.2010 00:17

#65: parasemic - Re: Re: Ei yllätä 

 

Käsittämättömän sosialistinen ajatusmaailma. Meinaatko oikeasti, että esim. ulkoisten kiintolevyjen hyvitysmaksuilla pelastetaan Suomen mainstreamin ulkopuolella oleva musiikkiteollisuus. Mitä aineita oikein vetelet, annatko suosituksia tännekin?

 

Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että olen jo pitkään ostanut hyvitysmaksun alla olevan tallennusmediani ulkomailta. Ja kyllä vaan kannattaa, hinta on ihan naurettavan pieni esim. kirjoittamista tukevissa CD/DVD-levyissä. Postitus Suomeen on yllättävän halpaa ja nyt jatkossa hankkikaamme kiintolevymmekin sieltä tai sitten ostakaa erikseen kehikko & ohjain ja sisältö sisäisenä levynä, johon maksu ei pure. Jos tuntuu, että tekisi mieli tukea jotain marginaalista levy-yhtiötä tai bändiä säästyneellä rahalla, lahjoittaa sen suoraan. Turhaan Teosto välissä kuppaa!

 

Toinen argumenttisi on, että alalla X menee huonosti, joten lisätään hyvitysmaksua tuotteeseen Y, jotta X:ää saadaan tuettua. Muuttujiksi X valitsit kotimaisen marginaalimusiikin ja Y:ksi tallennettavan median. Ajattelin itse tutkia miesten masturbaation vaikutuksia parinmuodostukseen seuraavat 40 vuotta. Kai minunkin pitäisi saada tärkeästä marginaalialueen perustutkimuksesta hiukan kompensaatiota vaikka esim. naisten meikkiteollisuudelta. Jokaisesta huulipunasta mulle hiukan almua vänkkäämisen tutkimiseen. Vaikka omakohtaisin kokemuksin, ostelen netistä sillä aikuisviihdettä. Voi hyvää päivää

Vastaukset

parasemic
Vieras

#73 Re: Re: Re: Re: Ei yllätä

2010-12-17 01:07:23

#71: foobar - Re: Re: Re: Ei yllätä 

Missään nimessä ei toi yksinään tee paljoa mitään vaikutusta, mutta jotain on pakko tehdä asialle.  "Marginaalimusiikki" ei ole mikään pieni turhanpäiväinen asia, toisin kuin sun hanskaanhakkaamistutkimukset. Jos et ymmärrä pienten levy-yhtiöiden tärkeyttä musiikkibisneksessä, voit vaikka painua v*ttuun. Voidaan laskea yhden käden sormilla menestyneet suomalaiset bändit jotka eivät ole tehneet ekoja levyjää pienten levy-yhtiöiden alla ja sen jälkeen vasta nousseet suosituiksi.

Ymmärrän kyllä jos sua ei kiinnosta p*skan vertaa mikään tämmönen ja asuisit mieluummin jossain veroparatiisissa jossa ei tarvitse maksaa edes veroja, mutta tommosten laitteiden hinnoissa on jo niin paljon ilmaa ettei sillä ole suuntaan tai toiseen mitään väliä lisätäänkö muutama euro hintaan jolla avustetaan täysin k*sessa olevaa suomalaista musiikkibisnestä. Valittaisit ennemmin siitä että hinnasta 90% on pelkkää brändin nimeä ja veroja.

Tietenkin on väärin että "rikollisten" aiheuttamia rahallisia tappioita maksatetaan kansalaisilla (paitsi että poliisien palkat maksetaaan veroina), mutta joskus on pakko tehä asialle jotain.

abcdef