Huuto.nettiä EI MAKSULLISEKSI ! (Tehomyyjä)

Kommentoitu viesti

Ei turhia maksuja, korkeintaan järkeviä.
Vieras

#2 Re: ei tehomyyjätitteliä

23.12.2010 11:22

#1: anita maaniemi - ei tehomyyjätitteliä 

 Sinänsä ihan ok homma, mutta lyhyillä huuto ajoilla on oma hyötynsäkin.

Jos vaikka laitat viikoksi tuotteen huudettavaksi niin kuitenkin suurinosa huudoista tulee vasta viimeisinä/viimeisenä päivänä. Ja pitempiaikaiset kohteet tulevat ajallaan kyllä listan etupäähän.

Itse kannattaisin vaikka pientä vuosittaista kertamaksua ja pakollista tunnistautumista näin saataisiin

hupihuutelijat yms pois. Ja mitä tulee pitkään myynnissä olleisiin kohteisiin  ja korkeisiin hintavarauksiin niin toki on kohteita joissa on turhan suuri hintavaraus ja roikkuvat vuosia, mutta paljon on kohteita jotka menevät loppujen lopuksi kuitenkin kaupaksi.Toki näitä kohteita voisi karsia.

Samanlainen tilannehan on perinteisellä kirppikselläkin. Määrätyissä pöydissä ei tavara vaihdu eikä hinnat laske.Ja provisio myynti edesauttaa pöydän pysymistä, kun ei ole kuin provisio maksu. 

Itse epäilen että huuto.netissä ollaan todella menossa provisio myyntiin ja tämänhetkinen tilanne on vain alkusoittoa.Prosentit kiristyy ja lisämaksuja kehitellään.

 

Vastaukset


Vieras

#41 Re: Re: ei tehomyyjätitteliä

2011-04-22 18:34:13

#2: Ei turhia maksuja, korkeintaan järkeviä. - Re: ei tehomyyjätitteliä

Kaupat täyttävät listojen alkupäät juuri noilla lyhyillä aukioloajoillaan. Heillä on vielä kymmenittäin samoja tuotteita myynnissä, joten tuollaista listaa on ikävä lukea.

Pakollista tunnistautumista minäkin kannatan, mutta vaikka siitä ovat käyttäjät adressinkiin keränneet, niin ei Huuto net pakollista tunnistautumista ole tehnyt.

Ei monikaan laitaisi enää liian suuria Hv tuotteisiinsa, jos olis listtausmaksu. Näin se siistisi noita kerääjien listoja ainakin.

Listausmaksu ei myöskään merkitsisi huutajia mitenkään. Nyt on jo valitettu, että tuo tehomyyjä-merkki vähentää myyntiä.

Kyllä tuon vuosimaksunkin hyväksyisin, mutta se ei poistaisi noita mainitsemiani epäkohtia.