Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Kommentoitu viesti

Pää pois montusta, niin alkaa valoa näkyä
Vieras

#170 Re: Re: per..e pehmot

01.01.2011 17:01

#169: Vieras - Re: per..e pehmot 

Kuinka yllättävää että niin eläin rakkaat ihmiset ovat valmiita uhkailemaan ihmis hengen riistämisellä. Onko menny vähän puurot ja vellit sekasin.

Moniko tästäkin porukasta korvaansa lotkautti, kun mäkin autokaistalla tapettiin oikeita IHMISIÄ. Tuliko adressiin allekirjoitus häh.

Tässä on kyse kuitenkin "vain" eläimestä. Vaikkakin tapausta ei pidä hyväksyä, pitäs vähän koittaa pitää järkeä päässä.

Jälki pyykissä kannattaa sitten muistaa että jokaisella reaktiolla on vasta reaktio.

Tämän ja muiden vastaavien kohdalla elen havainnut että koiran omistajat ovat todella suvaitsemattomia, agressiivisia ja ajattelemattomia, on alkanut säälittää monen koiran kohtalo kun omistaja on edellä kuvaillun kaltainen,

ps. mihinkäs tämä adressi on tarkoitus toimittaa ????. Ei riitä oikeudella rahkeet vaadittuun rangaistukseen, pitäs vähän muuttaa rikoslakia ensin. Suomessa kun ei ole oikeat elinkautiset rangasitukset mahdollisia (missään muodossa ! )

Mikäli tämä ei mene oikeaan suuntaan, on koko adressin allekirjoittaminen täysin turhaa puuhaa.

Vastaukset

Oikeutta eläimillekin
Vieras

#178 Re: Re: Re: per..e pehmot

2011-01-01 20:40:54

#170: Pää pois montusta, niin alkaa valoa näkyä - Re: Re: per..e pehmot 

Aika moni tunnekuohuissa täällä kirjoittaa voivansa tappaa tälläiset ihmiset, mikä on ihan ymmärettävää, koska eläimen kiduttaminen on niin käsittämättömän raaka teko mitä ei pysty käsittämään, mutta tuskin moni olisi oikeasti uhkauksiaan toteuttamassa. Turha alkaa siitä vaahtoamaan. Oikeasti kaikki tämän adressin kirjoittajat haluavat VAIN oikeutta. Oikeutta viattomille eläimille, joiden "oikeudet" ovat tällä hetkellä käytännössä olemattomat.

"Moniko tästäkin porukasta korvaansa lotkautti, kun mäkin autokaistalla tapettiin oikeita IHMISIÄ. Tuliko adressiin allekirjoitus häh."

Ihan varmasti lotkautti korvaansa ja harmitteli uhreja, mutta mikähän adressi olisi pitänyt perustaa? Poistakaa mäkin autokaistat vai? Olisit sitten perustanut adressin sitä varten. Jos joku tappaa ihmisen (oli se sitten esimerkiksi koira tai toinen ihminen) on rangaistuksena koiralle lopetus ja ihmiselle selli ja mahdollisesti sitten sakkoja päälle, mutta rangaistus löytyy. Tosin itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että niitäkin tuomioita saisi reilulla kädellä korottaa mitä ihmisen tappamisesta nykyään saa.

MUTTA jos ihminen tappaa viettoman eläimen, lemmikkieläimen, joka useimmiten luottaa tähän tappajaansa ja hän saa siitä "rangaistukseksi" sakkoja, joiden suuruus on useimmiten pari sataa euroa jos sitäkään, niin kyllä se vaan pistää vihaksi.

"Tässä on kyse kuitenkin "vain" eläimestä"

Tämä "vain" eläin, joka kidutettiin hengiltä oli OIKEA elävä olento, joka tuntee kipua ja kärsii ihan samalla tavalla kuin mekin. Olisi mielenkiintoista tietää mihin perustat tuon "vain" sanan käytön? Samalta se tuntuu siitä eläimestä kuin jos sama olisi tehty ihmisellekin.

Näillä koiran kiduttajilla ei selkeestikään ole tippaakaan empatia kykyä ja jos ei tunne empatiaa viatonta eläintä kohtaan niin tuskin sitten myöskään ihmistäkään kohtaan. Ja sellainen ihminen joka on noin tunnevammainen on vaaraksi kaikille niin eläimille ja ihmisellekin.