Mannerheimin muistoa ei häpäistä!!!!

Kommentoitu viesti

historoitsija

#15 Sotarikollinen

15.08.2012 23:01

Jos afrikkalainen sotapäällikkö johtaa maansa oikeistolaista ryhmittymää sisällissodassa, voittaa sen sotarikoksista tuomitun maan avulla, teloitaaa tuhansia hävinneen osapuolesta ja sulkee loput vankileireille kuolemaan nälkään ja puutteeseen, arvostettaisiinko häntä suurimpana maansa kansalaisena ja myyttisenä hahmona, josta poikkipuolista sanaa ei sovi sanoa? Mannerheim teki juuri näin. Myytti, joka kansakoulusta on tämän maan suuriin ikäluokkiin iskostettu, ei ole koskaan perustunut muuhun kuin vastaavaan henkilökulttiin, jollaisia rakentelivat niin Mao, Stalin kuin Hitlerkin.

Vastaukset


Vieras

#110 Re: Sotarikollinen

2012-08-17 18:59:33

#15: historoitsija - Sotarikollinen

Kuka hankki länsivaltojen tunnustuksen Suomelle? Kuka lähetti leninistit sekä saksalaiset pois Suomesta itsenäisyystaistossa? Kuka esti Neuvostoliittoa sekä Natsi-Saksaa valloittamasta Suomea? Kuka purki vaarallisen sopimuksen Natsi-Saksan kanssa, jotta Suomeen saatiin rauha? Sinä et tiedä historiasta mitään! Mene häpeämään, Stalinatsi!


Vieras

#164 Re: Sotarikollinen

2012-08-19 13:33:49

#15: historoitsija - Sotarikollinen

Mitäs nämä vankileireille olleet yms halusivat tehdä? NeuvostoSuomeahan  he havittelivat. Eipä olisi tänä päivänä Ylenkään tuottaja+Yle voineet tuollaista elokuvaa sanotaan nyt vaikkapa Stalinista tehdä, jos nyt kuuluttaisiin Putinin johtamaan Venäjään. Ei varmasti oltaisi edes suuriruhtinaskunta omine lakeineen ja rahoineen, niin kuin silloin aikoinaan tsaarien Venäjällä.

Lauri Letonmäki

#172 Re: Sotarikollinen

2012-08-20 09:32:55

#15: historoitsija - Sotarikollinen

Asiaa. Kunpa nämä hommamuutospuallustusliikalaiset tajuaisivat tämän. Saattaisivat olla noloja poikia. Ja tyttöjäkin.