VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

kansalainen

#1087 Re: Re: Eletään kuin Venäjällä komministivallan aikaan.

25.08.2012 09:26

#1084: Katainen ja Urpilainen ulos hallituksesta - Re: Eletään kuin Venäjällä komministivallan aikaan.

Kataisen ja kokoomuksen Venäjä vihamielisyydet ja Nato-ja pakkoruotsinhuuma kavensivat roimasti Suomen mahdollisuuksia hyötyä  Venäjän WTO- jäsenyydestä.  Juna meni jo. Heikko hallitus eikä heikko oppositio on maassamme.

Selvää on että Suomi on häviäjä eurokriisissä. Suomi pärjäisi parmmin ilman euroa, mutta hallitus ei halua euroeroa,koska myöntäisi sillä virheensä. Eurokriisissä ei ole enää kyse vain velkakriisistä vaan kriisistä on tulossa myös vakava poliittinen kriisi.

Kreikka joka on taloudellisin mittarein mitattuna heikoin lenkki euroaluella pääsee nyt kiristämään jopa Saksaa. Saksa ei voi päästää Kreikkaa konkurssiin eikä  ainoastaan tulevien taloudellisten menetystensä vuoksi vaan lisäksi mukaan on tullut uusi poliittinen tekijä. Euromaiden Kreikalle tekemä säästöohjelma kurjistaisi Kreikan itsetuhon partaalle ja siksi  Kreikka on jo alkanut etsiä pelastusta Venäjän  ja Kiinan suunnalta.

Euro hajottaa Euroopan ja myös Suomen olisi etsittävä itselle paras ratkaisu. Saksa on tehnyt itsestään kilpailukyvyltään ylivoimaisen talousmahdin, Suomelle jää vain maksumiehen osa eurokriisissä. Katainen antaa sinisilmäisyydessä paitansakin päältä euron vuoksi ja myy sillä maansa. Mediat rääkkyy kokoomus on suurin ja suosituin puolue Suomessa ja kansako uskoisi.  Kansa ei usko, mikä näkyy siinä ettei media uskalla kokonaan vaieta opposition kannatuksen kasvusta, mutta kehtaa kuitenkin esittää 2,7 %:n virhemarginaalilla, että kokoomus oli kannatusmittarin kärjessä.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-08-25 10:41:44