Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Petri Mäkinen
Adressin tekijä

#416

26.08.2012 20:39

1. Maahanmuuttaja jolla ei ole koulutusta. Pelkkä peruspäiväraha.

2. Maahanmuuttaja jolla on koulutus joka vastaa Suomen koulutusjärjestelmää. Peruspäiväraha. Liittoon voi liittyä, käy töissä, jos joutuu työttömäksi niin samat ehdot kuin suomalaisille.

3. Maahanmuuttaja joka opiskelee Suomessa. Samat ehdot kuin suomalaisella opiskelijalla. Opintotuki, asumistuki ym mitä suomalaiset saavat.

Kotoutumistukea ei makseta!
Ei Suomessa mm. kaikki vanhemmat auta rahallisesti pois muuttanutta nuorta.
Moni suomalainen nuori käy koulun oheessa töissä ja näin tienaavat lisää rahaa elämiseen.
Maahanmuuttajat, saavat lisää rahaa kotoutumistuki, ym edut!!

Vastaukset

Arja-Liisa Kangas

#418 Re:

2012-08-27 15:20:37

#416: Petri Mäkinen -

Hei Petri Mäkinen. Kiitoksia hyvästä adressista.

Maahanmuuttajille maksetaan yksityislääkärikäynnit veronmaksajien varoista. Samoin valtion kassa maksaa heille ajokortin, asumisen, huonekalut, kodin elektroniikan, muotikuteet, käännylaskut jne.jne. Kaikki menot katetaan siitä valtion kassasta, jonka väitetään olevan niin tyhjä, että vanhushuoltoa ja lastenhoitoa on pakko leikata ja veroja pakko nostaa. Maksetaanko maahanmuuttajille maksetut edut suomalaiselle, edes niille opiskelijoille, joka tekevät yöt töitä jotta voisivat päivät opiskella itselleen ammattia. Kun hän on ammattiin valmistunut, valtio alkaa perimään hänen työstään ja työnantajaltaan veroja, jotta riittää "tippiä" sellaisillekin maahanmuuttajille, joilla ei ole pienintä aikomusta laittaa rikkaa ristiin oman kielitaitosa ja työllistymisensä eteen.

Suomessa poliitikot aina ministereitä myöten ovat saaneet pantua paljon asioita työttömyyden piikkiin. Nyt asioita pannaan työvoiman puuttumisen piikkiin. Hallitus on potkaissut portit auki kaikenlaisille maahanmuuttajille, "koska he ovat päättäneet, että nyt meillä on työvoimapula"!!!!!

Samaan aikaan Jyrki Katainen 18.8. aamutv:n suorassa lähetyksessä kertoo olevansa "huolissaan suomalaisten työpaikkojen menetyksestä mm. Nokian irtisanomisten vuoksi ja monen muun Suomessa työtä antaneen yrityksen saneeratessa työntekijänsä ulos. Me "tyhmä kansa" emme saisi huomata kuinka Katainen sotkeutuu jo omiin köysiinsä. Mutta hänellehän onkin yhdentekevää, kuinka tuuli huulia heiluttaa, kunhan on vain vara viikoittain lentää yksityiskoneella Brysseliin tekemään päätöksiä myydä EU:n velkamaille suomalaisten selkänahat hamaa tulevaa sukupolvea myöten jotta saisi Ranskalta ja Saksalta pisteitä. Katainen ei välitä vähääkään suomalaisista.

Tervetuloa vain työperäinen maahanmuuttaja.

Mutta sellaisia maahanmuuttajia, jotka eivät tee työtä kotimaassakaan ei tarvita tilanteeseen, jossa alkuperäisiä heikko-osaisia työttömiä, eläkeläisiä tai suomalaisia lapsiperheitäkään ei ole valtiolla varaa tukea, vaan nämä joutuvat jonottamaan jopa leipäjonoissa kuten konsanaan itäisissä naapurimaissa.

Tämän palstan kirjoittelijat, joilla ovat sanat loppuneet tärkeässä asiassa, naurettavasti piiloutuvat aina Hommafoorumin tai Persujen taakse. Ymmärrättekö, että sanavalikoimanne ja asiattomuutenne itseasiassa viittaavat todella suuntaan, josta itse haette syyllisiä. Tyhmyys on niin ilmeistä että oikein huvittaa. Puhukaa asiaa, tai olkaa hiljaa.