Ei sikatehdasta Nousiaisiin

Kommentoitu viesti

-----------------

#449 Re: Re: Re: Välillä on aika kiittää...

27.09.2012 21:32

#448: -------------------- - Re: Re: Välillä on aika kiittää...

Joo.. -o. Jos Seija itse lopettaisi oman bisneksensä, ei tarvitsisi kuolla itsesääliin uupumuksesta, eikä sanoa pienelle lapselle joka asiasta: "OLE HILJAA!!!!!"

Kummasti se Kairisten oma p-ska haisi, kun on käytössä tuo vanha systeemi, jossa p-aska lentää suoraan tankista pellolle, eikä ole tätä nykyaikaista systeemiä, jossa se haudataan syvälle maahan.

Eipä ole noita lokkejakaan näkynyt -teidän ruma paalirivistö on sen sijaan kasvanut entisestään. "Lokit" siis muka tulevat Nousiaisiin sikalan houkuttelemana - ja siirtyvät sitten Maskuun p-askalle!!:)))))))

"Päättäjien on harkittava, halutaanko paikkakunnalle ihmisiä vai sikoja." No, Maskussa asuu sentään yksi lehmä....

Vastaukset

----------

#450 Re: Re: Re: Re: Välillä on aika kiittää...

2012-09-29 13:38:48

#449: ----------------- - Re: Re: Re: Välillä on aika kiittää...

Hmm -muakin alkoi kiinnostaa tuo: "Läl läl lää!" -kommentti. (Itsellä kuitenkin ÄO parempi, kuin 96%:lla ihmisistä.) Masku ei tule koskaan päättämään Nousiaisten asioista, vaan Suur-Turku. Minkä helvetin takia Akkoistentiellä olis mitään sikalaan liittyvää liikennettä!!:))) Mihin se sikala sitten pitäis sijoittaa, kun tuo nykyinenkin on jo perimmäisessä nurkassa. Ai joo -tietysti Valpperiin! Siellähän on niin leveät, suorat ja hyväkuntoiset tiet! Nousiaisissa siis EI saa kasvattaa sikoja, mutta muualla saa.

Seijalla, kun on pakkomielle pyörittää tuota samaa levyä, ja maalata uhkakuvia.. Lihantuottaja käy siis kollegan kimppuun. Mikä on motiivi psykologisesti? Tietoisuus siitä, että omat pillit on kohta pistettävä pussiin, koska pönttö on niin pimee, ettei laajennukseen pysty, eikä muuten pärjää. Maantieteellisesti sijainti on myös linnuntietä lähempänä kumpaakin keskustaa, ja sinne Seurantalon ympäristöönhän niitä uusia tontteja järkätään -ei tänne.

Ei sit kannata ruikuttaa, jos täällä on kohta vaan yksi koulu, tai jossain kunnan rakennuksessa on esim. homevaurio, tai teiden kuntoa pitäisi kohentaa tms. tms. tms. Lista on loputon. "Eiköhän" kaikki lisätulot ole tarpeen.

Esimerkkejä siitä, miten kunta säästi Akselin ansiosta:

-Työtapaturmasta aiheutunut silmävaurio -lääkärille olisi päässyt kuukauden päästä.

-Vuoden aikana ei sairaalabakteeri selvinnyt, vaikka kaikki testit tehtiin moneen kertaan. Potilas melkein kuoli keuhkokuumeeseen -yksityinen sairaala selvitti asian päivässä.

-6kpl turhia, puolen tunnin terveyskeskuskäyntejä -lopputulos=0. (Lähetettiin Buranan kanssa kotiin. Yksityislääkäri selvitti asian 15 minuutissa -hermovaurio selässä (selkäydinneste valuu selkäytimeen, ennuste pyörätuoli, koska hoitoa ei aloitettu alussa.)

Jos siis työterveyshuolto pelaa, asuu Raumantien vieressä, ei ole lapsia, eikä koskaan tarvitse mitään kunnalta, niin kyllä sitten kannattakin äänestää vastaan.

Mä lopetan NYT -ainakin toistaiseksi. "Vähän" tärkeämpääkin tekemistä.