Ambulanssien välitön lähtövalmius koko Pirkanmaalle

Kommentoitu viesti

SK maalta

#25 Se on niin..

30.10.2012 18:59

... Sata varma, että mun p*rseeni EI nouse, ennenkuin 15 min on kulunut tehtävän tullessa. Ilmaiseksi en töitä tee, vai tekeekö joku ilmaiseksi töitä? Turha ruveta jeesustelemaan, että kyse ihmishengistä jne jne... Tekeekö lääkäri työtä ilmaiseksi? -EI. Tekeekö kirjastonhoitaja töitä ilmaiseksi? -EI. Tekeekö kaupan kanssa ilmaiseksi töitä? -EI. Joten miks v**ussa ensihoitajan/sairaankuljettajan pitäisi tehdä töitä ilmaiseksi? TURHA LUULO.

Vastaukset

..ei tuollaista haluaisi uskoa edes todeksi...

#99 Re: Se on niin...

2012-11-02 21:01:26

#25: SK maalta - Se on niin..

Lainaus: "... Sata varma, että mun p*rseeni EI nouse, ennenkuin 15 min on kulunut tehtävän tullessa. Ilmaiseksi en töitä tee, vai tekeekö joku ilmaiseksi töitä? Turha ruveta jeesustelemaan, että kyse ihmishengistä jne jne... Tekeekö lääkäri työtä ilmaiseksi? -EI. Tekeekö kirjastonhoitaja töitä ilmaiseksi? -EI. Tekeekö kaupan kanssa ilmaiseksi töitä? -EI. Joten miks v**ussa ensihoitajan/sairaankuljettajan pitäisi tehdä töitä ilmaiseksi? TURHA LUULO."

Huhhuh, mitä jos mieluummin hakeutuisit jollekin muulle alalle. Veronmaksajat haluavat maksaa palvelusta, joka pelastaa henkiä, ei siitä, että juodaan kahvit ja lähdetään sitten katsomaan kuoliko se jo.

Turha meille,  jotka kirjoitamme asiallisen lähtöajan puolesta, on kiukutella. Emmehän me istu työehtosopimusneuvotteluissa. Kai teillä on ammattiliitto, joka pystyy hoitamaan sellaiset asiat?

Sitäpaitsi jos itsekin olisitte kertomassa, millaista on mennä hälytyskohteeseen myöhässä ja nähdä, että peli on jo menetetty pienen lapsen, urheilijanuoren, pienten lasten äidin tai kenen tahansa kohdalla, sillä voisi olla vaikutusta siihen, että saisitte ne palkkarahanne. Tai siis sellaiset ammattihenkilöt saisivat, jotka tekevät eettisesti oikein työnsä.


Vieras

#110 Re: Se on niin.

2012-11-04 23:39:12

#25: SK maalta - Se on niin.. että kyllä myös kaupan kassa ja muut myyjät valitettavasti tekevät ilmaista duunia saadakseen työnsä hoidettua. luulitko että vain oma ammattikuntasi on ajettu ahtaalle?

 


Vieras

#135 Re: Se on niin..

2012-11-08 20:00:21

#25: SK maalta - Se on niin.. 

Hänelle joka itkee kun palkka ei juokse.

Ammatin valinta kysymys.

 No niin nautikko työstäsi ja saatko kohtuu palkaa ?

Vaihda alaa. En ainakaa halua tulla tosi tilanteessa sinun ensi hoito vastuulle..................